сряда, 2 март 2022 г.

Новолуние в Риби

 Здравейте, уважаеми читатели на моята астрологична страница!

Днес – 2 март 2022г. в 19:35ч. , българско време, Луната започва своя нов месец. През целия ден се намира в 30-ти лунен ден, като първата половина на деня е неблагоприятна, тъй като остава негативното влияние на предходния период от мрачния 29-ти лунен ден. Това е времето, когато трябва да приключите със стари планове, дела и контакти. Следобед се засилват интуицията и креативността.  Мислите и сънищата могат да бъдат пророчески и ще променят съдбата. Новолунието се случва в 12° 06’ на зодиакален знак Риби. Този знак се свързва с въображението, с интуицията, с емпатията, с благотворителна дейност и безвъзмездна помощ. При това Новолуние не само Слънцето и Луната се намират в знак Риби, но и владетелите на знака – Нептун и Юпитер. Вероятно мнозина ще започнат да планират пътувания и премествания на дълги разстояния – Риби е знак, който е отговорен за миграцията и пътуването до далечни, морски и презокеански страни. Юпитер и Нептун символизират океаните и подсъзнателното енергийно поле на цялото човечество. Вашите емоции като нишки са свързани с чувствата и преживяванията на другите, следователно през този период взаимопомощта, подкрепата и работата с психолог стават по-ефективни от всякога.

 Също така, в рамките на две седмици след това Новолуние, може да се очаква разкриването на тайни, както и на решения по отдавна планирани въпроси – те могат да се отнасят до медицината, психологията, преместването, преподаването и образованието. Бъдете особено внимателни към сънищата си – те ще ви кажат къде са насочени не само мечтите ви на този етап, но и къде да очаквате необичайни обстоятелства. Все пак след две седмици ще срещнем разумно и рационално Пълнолуние в Дева, което означава, че днешните мисли и чувства ще бъдат реализирани до края на март. Но окончателно започнатото с това Новолуние ще получи логичен завършек по време на Пълнолунието в Риби през септември 2022г. 

В хороскопа, построен с координати на българската столица, Новолунието попада в дома, по който е здравето и ежедневната, рутинна работа. Би трябвало в този сектор да се очаква нещо ново. СПА процедурите и балнеолечението също са по този дом 6-ти. Като се вземе предвид това, че Новолунието е в съединение с планетата Юпитер, която носи разширение, то може да се очаква мащабно начинание в посочените области. Това може да е свързано с настаняването на чужденци по хотели и санаториуми, което вече започна да се случва с приемането на украински бежанци от ужаса на войната. Но може да показва и нововъведение, неочаквано решение на проблеми в туристическия бранш и здравеопазването – Новолунието е хармоничен аспект с планетата Уран. Новолунието се случва на фона на съединението между планетите Венера, Марс и Плутон. Точният им съвпад в 27-мия градус на Козирог ще е на следващия ден, навръх националния празник. Заформят се два нови цикъла, които ще оказват влияние през следващите месеци. По Венера са финансите, по Марс армия, въоръжаване, а Плутон се свързва с дълбоката трансформация, подземните енергийни източници, като нефт и газ. Съвпадът на трите планети в картата на Новолунието попада в дома, свързан с територията на страната. Налице е още един нов цикъл - управителят на хороскопа Меркурий съвпада със Сатурн в пети дом, по който са децата, спорта и хазарта. Възможно е да има структурни промени и в тези области. Новолунието не попада върху някоя от фиксираните звезди – такава има в съвпад с най-високата точка на хороскопа. Звездата Бетелгейзе на МС (Медиум Цели) носи голямо военно богатство, успешно командване, изобретателност, помага за усъвършенстването в изкуствата и науките. Но главният аспект на настоящето Новолунието се явява съвпадът му с Юпитер- планетата на голямото щастие, късмет и оптимизъм. Религията също е по Юпитер, а както и друг път съм напомняла “Човек предполага, а Господ разполага!” Да бъде Неговата воля! 


За повече информация относно предлаганите астрологични услуги, изпратете съобщение в страницата VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар