За любителите на модерната Астрология

неделя, 18 декември 2022 г.

Аржентина – Франция

   Остават по-малко от два часа до началото на финалния мач в Световното първенство по футбол 2022.

Астрологичната диаграма е построена за обявения предварително час 15:00 GMT (17ч. българско време) и за място Лусеил в Катар.
В такива по вид спортни хороскопи, наричани също спортни хорари, по Асцендента (началото на хороскопа) се разглежда отборът домакин. Когато и двата отбора играят на чужд терен, тогава се приема за символичен домакин назованият първи отборът, описан от Асцендента. В Случая това е отборът на Аржентина, който първи приключи полуфиналният мач и записа името си начело в обявеното финално дерби.
В случая началото на хороскопа попада в зодиакален знак Рак, чийто управител е Луната във Везни. Луната попада в дом 4-ти, а това показва, че ще се чувстват като у дома си, като на собствен терен. Противниковият отбор на Франция е представен от Сатурн, който управлява знака Козирог на Десцендент. Планетата Сатурн попада във 2-ри дом за отбора на Франция, а по този дом са финансите, материалните и морални ценности. Може би чувстват за свой морален дълг да защитят името си и получат купата.
А кой ще я получи, показва най-високата точка в хороскопа МС , която за отбора на Аржентина е в огнения знак Овен, с управител планетата Марс, а за отбора на Франция МС е в знак Везни, с управител планетата Венера в Козирог.
Това кой как ще играе е показано от 5-ти дом за всеки отбор.
За отбора на Аржентина дом 5 се управлява от Плутон и от Марс. Плутон попада в първия дом на Франция, което предполага, че Аржентина ще играе повече във френската половина на терена и ще притиска противника. За отбора на Франция 5-ти дом попада в Телец, а там е разположена планетата на неочакваните обрати Уран, Там попада и планетата Марс, което показва една импулсивна и нервна (по Уран), ентусиазирана и агресивна по Марс игра. Ще има сблъсъци и ритане по кокалчетата, образно и на шега казано.
Марс и Уран са в ретроградна фаза на движение, възможно е да има автогол при играта на Франция (в техния дом на играта са двете планети). А самият управител на този дом – Венера е
разположена на скрито в 12-ти дом за отбора на Франция, което показва, че ще се стараят да играят предпазливо, да вадят скрити карти от ръкава, като разиграват невидими тактики. Нептун в техния 3-ти дом показва влошена комуникация, грешки от разсеяност и неточно асимилиране на ситуациите. Играта на Аржентина също няма да е съвсем открита, тъй като Марс съвпада с куспидата (началото) на техния дом 12д. по който са скритите и тайните неща. А Марс, както вече написах, управлява тяхната игра и тяхната връхна точка, целта към която се стреми всеки един от отборите – да грабне трофея. Луната е извършила хармоничен аспект с ретрограден Марс, което показва, че вече са били шампион, а сега ще има връщане назад към световната титла, това е тяхната цел и ще я постигнат.
Това е моето виждане по тази карта, която може и да не е точна, ако мачът не започне точно в обявеното време, а има някаква церемония по закриването преди това. А може и аз да не я разчитам вярно, макар да съм напълно безпристрастна. Нека по-добрият и подготвен отбор да победи, а като цяло да направят красив футбол, приятен за гледане от зрителите. Луната във Везни предразполага за красиви моменти в този интервал от време – нека им се насладим! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар