За любителите на модерната Астрология

събота, 21 август 2021 г.

Пълнолуние във Водолей




На 22 август 2021г в 15:02ч. Луната достига своята пълна фаза в 29°37′  на зодиакален знак Водолей.
Водолеят е мъжки въздушен знак, управляван от Уран и Сатурн. Водолеите са независими, прогресивни и оригинални мислители. Те обичат да помагат на другите, да се борят за каузи и да водят добър интелектуален разговор. Пълната Луна е време на осветление- вижда се развоят на нещата, започнати или замислени по време на Новолуние. И докато Новолунието е период на започване, то Пълнолунието е време за приключване.
Новолунието на 8 август имаше връзка с Уран и негова основна тема бе реагиране на неочакваните промени по прогресивен начин с гъвкавост.
Настоящето Пълнолуние прави само един аспект- съединение с планетата на голямото щастие Юпитер, който в момента е ретрограден. Това може да внесе забавяне, да се проточат нещата, които предстои да бъдат завършени.
Пълнолуние в комбинация с Юпитер по принцип носи оптимизъм, късмет и успех. Могат да се появят възможности за личен, материален и духовен растеж. Това може да бъде пътуване, образование, богатство или интимна връзка.
Но докато Луната с Юпитер има много положително влияние, Слънцето срещу Юпитер е предпоставка за прекомерен оптимизъм, алчност, арогантност и неморалност. Слънцето в този момент е на трон по знак и попада върху кралската звезда Регул, а това ще даде още повече самоувереност и лесно може да залитне по отношение на споменатите предпоставки, които носи опозицията му с Юпитер- излишък от чувства, прекомерен оптимизъм и разточителство. Ще обещават повече, отколкото могат, следователно репутацията им страда. Често надменни, груби в думите. Понякога те налагат невъзможни, нереалистични изисквания към близките. Те трябва да се опитат да останат на земята, да бъдат безпристрастни, да се въздържат от самохвалството и показност. Слънцето символизира властта, владетелят на една държава, докато Луната се свързва с територията и народа на държавата.
Пълната Луна изгрява на фона на хармоничния аспект между Венера и Сатурн. Периодът е идеален за намиране на истинска любов и ангажираност. Взаимоотношенията се основават на разумен подход, привързаност и постоянство. Новата романтична връзка може да бъде с някой от различна възрастова група и вероятно ще бъде дълготраен съюз, сродна душа. Съществуващите вече отношения ще се радват на взаимно разбиране и стабилност. Взаимното уважение и практичност могат да разрешат дългосрочни проблеми в отношенията.
Друг аспект, който се случва в това време е между Марс и Уран- жажда за свобода, възможност да се опита нещо ново, задръжките намаляват. Силните инстинкти и дръзкото отношение, активирани от споменатия аспект, ще правят това Пълнолуние подходящо за поемане на рискове.
Влиянието на Пълнолунието от 22 август продължава две седмици, до Новолунието на 7 септември.
Как ще се отрази на всеки отделно, зависи къде попада Пълнолунието в рождения хороскоп и какви аспекти прави с личните планети. За повече информация относно извършваните астрологични услуги, направете запитване в страницата VictoryAsto като изпратите лично съобщение- конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар