За любителите на модерната Астрология

сряда, 8 ноември 2023 г.

Венера във Везни

 

Днес – 8 ноември 2023г., в 11:30ч. българско време, планетата на красотата, хармонията и любовта преминава в знак Везни. 

Позицията на Венера в знака на нейната обител ѝ дава сила и по-лесно проявява своите функции – партньорски взаимоотношения и финанси. По въпросите, свързани с парите, Венера във Везни също се стреми към баланс, не проявява излишно скъперничество и не пилее пари наляво и надясно, претегля дали има нужда от това или онова и след това взема съзнателно решение да купи или не.  

Когато Венера е във Везни, хората започват да изпитват желание да оправят личния си живот. Планетата на любовта поражда романтичен порив и позволява да се укрепи вече създаден съюз, а необвързаните да се опитат да намерят партньор. Любовта ще се усмихне дори на тези, склонни към необвързващи връзки. 

В периода от 8 ноември до 4 декември много враждуващи партньори могат да намерят общ език и направят компромис.  Дори непримиримите врагове ще започнат да се разбират по-добре и съществуващите правни противоречия бързо ще бъдат решени.

Венера също влияе върху парите и креативността.  Когато небесното тяло се премести в съзвездието Везни, хората, които се занимават с творчество и мислят креативно, са на върха на успеха. Всички творчески експерименти дават по-добри резултати.

Господар на хороскопа, построен с координати на българската столица, е планетата Сатурн в Риби, с която Венера във Везни е във взаимна рецепция по екзалтация. Венера в хороскопа на ингрес (преминаване в нов знак) във Везни владее сектора, по който са чужбина, съда, висше образование, туризъм, религия и банково дело. Както и тай-ниската част на хороскопа в знак Телец, по която са територията на страната, родословието и предците, дома и семейството. В изброените области се очаква хармонизиране, постигане на баланс и стабилност. 

Периодът от 8 ноември до 4 декември ще бъде успешен за представителите на въздушните знаци – Везни, Водолей и Близнаци. Тези знаци имат по-голям шанс да осъществят приятни запознанства, да получат комплименти и подаръци. Има голяма вероятност да достигнете ново ниво на развитие, както и да помогнете на партньора си в това. Това също ще бъде подходящо време за разрешаване на имотни и парични проблеми, подобряване на дома и довършване на важни дела. Не ни остава друго, освен да приветстваме с добре дошла Венера във Везни – знак на сътрудничество, на хармония и на изящното! 

VictoryAstro

Няма коментари:

Публикуване на коментар