За любителите на модерната Астрология

четвъртък, 17 март 2022 г.

Пълнолуние в Дева

 


Здравейте, приятели на астрологичната страница!

На 18 март 2022г. в 09:17ч. Луната  достига своята максимална пълнота в 27° 40’ на зодиакален знак Дева. Започнатото около Новолунието на 2 март, тази година, ще бъде видимо като развитие. Също така настоящето Пълнолуние може да покаже резултати от нещо започнато при Новолунието в Дева от 5 септември 2021г. 

Настоящето Пълнолуние в Дева е в хармоничен аспект с планетата на трансформацията Плутон. Както при всяко едно Пълнолуние, емоциите и инстинктите достигат своя връх. Но сега ще са подсилени и на по-дълбоко ниво покрай хармоничния аспект с Плутон, който увеличава емоционалната чувствителност и психично възприятие. Взаимоотношенията с другите ще са по-дълбоки и драматични. Интензивните емоционални връзки може да породят криза и създадат нови отношения. Ще има силен кармичен оттенък всяка среща със съдбата – Плутон управлява знака, където сега е южният лунен възел, свързван с миналото и кармата. По време на пълната Луна, планетите на любовта и страстта – Венера и Марс, съвпадат в знака Водолей, с чийто управител Уран са в напрегнат аспект. Ще има интензивно общуване в интернет, ще се разпадат внезапно интимни връзки, а импулсивно създадените нови приятелства и връзки няма да са трайни. 

Пълнолунието в хороскопа, построен с координати на българската столица, попада в 5-ти дом и може да осветли, да извади на показ спекулативни сделки, свързани с хазарт, спорт, лекарства, с петрол, нефт и газ, с кредити на властта. Меркурий – диспозитор на Пълнолунието, е в изгнание, възможно е всички съобщения, които се появяват да носят объркване и дезинформация под влиянието на силен и лъжовен лидер – Слънцето съвпада с Нептун и с Юпитер, които са на трон в знака Риби. 

Пълнолунието съвпада със звездата Завийява, която е с природа на Марс и Меркурий; съвпадът ѝ с Луната носи авантюризъм.

Марс в същия момент е в напрегнат аспект с Уран, което създава риск при боравене с електроуреди, с оръжие, нещастни случаи в авиацията, както и с автомобили на пътя. 

Асцендентът в картата на Пълнолунието съвпада с Алциона – главната звезда на мъглявината, наречена Плеядите или Плачещите сестри.  Плачът тук изразява основната идея: съжаление или покаяние поради неуспешното завършване на делата. На Асцендента се проявява цялата негативна сила на Плеядите, предполага слепота, духовни търсения, вечни заблуди.

Луната от сутринта на 16 март до обяд на 18 март е в знак Дева – благоприятен период за практическата реализация на замислите. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели, усещат подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, чувствата и действията си. Време, в което човек се замисля за здравето си и за режима си на хранене. 

Моментът не е подходящ за явяване на изпити, за пътуване с воден транспорт, за занимания, изискващи емоционален подем и перспектива, като брак, нови връзки, партньорства. Не е желателна покупко-продажба на недвижими имоти. През тези дни е уязвим целият стомашно-чревен тракт и нервната система.

Дните след Пълнолуние не са подходящи за нови начинания, а за довършване, за приключване на дейности, започнати по-рано. За нови начинания подходящ период е след Новолунието на 1 април, което се води енергийно най-мощно, защото Овен като първи знак в Зодиака бележи начало на астрологичната година. 

Конкретно как ще се прояви Пълнолунието в Дева при всеки един от нас, зависи от това къде попада в индивидуалния хороскоп и какви аспекти сключва с личните планети. 

За повече информация, относно предлаганите астрологични услуги, изпратете съобщение в страницата VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар