За любителите на модерната Астрология

вторник, 2 август 2022 г.

Цикъл Марс – Уран

 


На 2 август 2022г. в 2 часа и 55 минути, българско време, Марс се съединява с Уран на 18° 42' 6" в зодиакален знак Телец. В този знак двете планети се срещнаха на 19 януари 2022г., но различното сега е, че Северният Лунен възел е в същия знак и градус, което придава кармичен оттенък на новия цикъл между двете планети. От друга страна планетата, свързана с кармата – Сатурн е в напрегнат аскет с новия цикъл на Марс и Уран, а последното остава отпечатък за целия период, до следващия им нов цикъл на 15 юли 2024г., когато ще се срещнат отново в Телец, но вече при друга звездна обстановка.
Уран и Марс заедно са склонни да предизвикат сътресения и смущения. Уран е непредсказуем и наелектризиращ, докато Марс носи агресия и гняв. Като се добави Северния Лунен възел към сместа и всичко протича интензивно. Предишни подравнявания на Уран и възлите са съвпадали с бури и екстремни метеорологични условия, както и с катастрофи и промишлени аварии.
Северният възел в Телец може да засили алчността и угаждането, но също и желанието да се намери истинска вътрешна сигурност и богатство. Уран и Марс, обединени със Северния Лунен възел показва, че ще бъде трудно да се постигне сигурност. Събитията могат да се развиват невероятно бързо с шокиращи новини, идващи от всички страни, възможно е да има прекъсвания на веригата за доставки, недостиг на храна и покачване на цените, провал на реколтата поради лошо време, спиране на тока и недостиг на гориво, фалити, разкрития за корупция и пране на пари, покачване на инфлацията.
Отговорът на тези събития също ще бъде непредвидим, с потенциал за експлозии от насилие, бунтове и граждански вълнения, тъй като мизерията и гладът тласка хората към крайности.
В хороскопа, построен за точния момент на съединението с координати на българската столица, съединението между Марс , Уран и Северния Лунен възел попада в началото на 12-ти дом. Основното значение на този дом е това, което е скрито. Този дом показва загуби от войни, заговори, шпионаж, убийства, палежи, грабежи, измяна, тайни врагове, саботаж, изнудване, измама, фалшификация, разузнаване, следователи, правоприлагащите органи, затворите, болници, приюти, изгнание, стрес, мизерия, бедност, скандали, епидемии, морето, контрабанда, чужди агенти, чужди посолства, загуби от чуждестранните инвестиции. Управителят на 12 дом, според знака, показва къде враговете се стремят да нанасят удари по политическия облик и управление на страната, показва в коя сфера се стараят да внедрят най-много свои агенти. В случая управителят на 12-тия дом е в Рак, а по този знак са храните, изхранването на народа, поддържането на екзистенциален минимум. Както е казано – храната прави борбата.
 
VictoryAstro

Няма коментари:

Публикуване на коментар