За любителите на модерната Астрология

четвъртък, 28 юли 2022 г.

Новолуние в Лъв

 

Здравейте уважаеми читатели и почитатели на моята страница!
Тази вечер, на 28 юли 2022г. в 20:55 часа, българско време, е точната фаза на Новолуние. Луната и Слънцето се намират на 05°38′в зодиакален Лъв, и целият лунен месец от 28 юли до 27 август ще бъде доминиран от този царствен знак. Слънцето се намира в своя обител в знака на Лъва. Този знак се свързва с творчеството, с децата, с любовта и отдиха. Този период е благоприятен за публичните личности, за децата и за влюбените. По това време много хора ще могат да преодолеят житейски трудности, да подобрят отношенията с децата, да създадат любовна връзка. Като най-мощните енергии се усещат в началото на лунния месец – от 28-ми до 30-ти юли. Това е добро време да планирате, да декларирате своите интереси, да демонстрирате способностите си. Подходящо е за смяна на работата, за реорганизация на бизнеса и търсене на нови партньори. В хороскопа, построен с координати на българската столица, Новолунието се намира в края на сектора, по който са работата и здравето, и съвпада с оста на партньорствата. Новолунието в Лъв ще укрепи физическите и психически сили на тялото, ще засили желанието за приключения, за авантюри. Ще се увеличи привличането с противоположния пол, а това може да разклати отдавна установените връзки и те да се пропукат.
Новолунието е в хармоничен аспект с планетата на разширението Юпитер, която в днешния ден е стационарно ретроградна – това означава, че е забавила максимално своето движение, преди да стане ретроградна след броени дни. Стационарно ретрограден Юпитер поставя на фокус бъдещото щастие, новото начало, обръщане на нов лист и започване на нови проекти.
Юпитер в хармоничен аспект към Новолунието дарява оптимизъм, самочувствие, приповдигнато настроение, късмет. Създава възможности за личен растеж, за духовно израстване и материален напредък. Благоприятства обучението, далечните пътувания, връзките с чужбина, както и съдебните реформи. При нас има какво ново да се прави в тази сфера със задна дата през следващите месеци – Юпитер е ретрограден до 23 ноември, когато ще спре на 28°47′ в знака Риби, преди да стане директен.
Звездата Асмедиск във връзка с Новолунието ще даде още по-голям тласък на развитието, ще насочи дейността на хората по правилния път. Тази пътеводна звезда ще вдъхнови мнозина да обединят усилията си за постигане на идеалната цел, като ги подтикне към преминаване на по-високо еволюционно ниво.
По време на Новолунието е налице негативен аспект между Меркурий и Уран, което ще прави хората нервни, непостоянни и непредвидими. Неприятни новини и неочаквани събития може да ви накарат да промените плановете. Влошената комуникация може да доведе до разногласия. Объркването и прибързаното мислене увеличават риска от допускане на грешки. Така че помислете хубаво, преди да правите смели изявления, и проверете отново плановете за пътуване. Избягвайте да вземате спонтанни решения и бъдете внимателни на пътя. Новолунието в Лъв в аспект с Юпитер допринася за раздуване на Егото, затова е нужно да контролирате поведението си, да действате съзнателно по отношение на другите и уважавате техните чувства и личност. С пожелание за здраве, вълшебни мигове и приятна ваканция! 
 
За повече информация относно предлаганите астрологични услуги, изпратете съобщение в страницата VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар