За любителите на модерната Астрология

събота, 24 февруари 2024 г.

Пълнолуние в Дева

 

 

   На 24 февруари 2024г. в 14:30ч. настъпва фаза Пълнолуние, което попада в 05°23' на зодиакален знак Дева. В хороскопа, построен за този момент, с координати на българската столица, пълната Луна попада в самия край на втори дом, по който са парите, материалните и морални ценности. Управител на знак Дева е планетата Меркурий, която изгаря до Слънцето в срещуположния осми дом, по който са дългове, кредити, секретна информация, парите на партньора. Втори и осми дом са финансовите области в хороскопа, и Пълнолунието ще осветли тези сфери в живота. Ще извади наяве неща, свързани с финанси и секретна информация.

Дева е аналитичен знак, освен със здравето е свързан с техниката, с апаратура, по-конкретно свързана с морето, с газта, с фармация, тъй като управителят на знака Меркурий е в Риби.
Пълнолунието в опозиция с Меркурий ще прави общуването трудно, аспектът може да породи объркани мисли, безпокойство, раздразнение и разногласия. Хората може да станат прекалено аналитични в един момент, а в следващ момент прекалено емоционални. Затова е нужно повече внимание при преговори, критични решения и чувствителни теми за дискусия.
Съединението на планетите Венера и Марс в партньорския седми дом, където е също Плутон във Водолей, показва разбирателство като кучето и котката – ще има дрязги, но партньорите ще са силни заедно, въпреки тежестта която чувстват върху себе си покрай негативния аспект на Пълнолунието със строгия съдник Сатурн. Опозицията с планетата на закона, дисциплината и ограниченията, ще внася несигурност, хората ще се чувстват неоценени и претоварени, ще чувстват задълженията като непосилно бреме. Увеличаване на задълженията ще има и за лидерите. Но има и подкрепящ, хармоничен аспект на Пълнолунието с Юпитер. Планетата, наричана често голямото щастие, е в най-високата част на хороскопа, по която са държавната власт и устройството на държавата. Юпитер управлява шести и девети дом, тъй че ежедневната работа ще е успешна, що се отнася до законодателна власт, съда, чужбина, туризъм, религия и висше образование, издателска дейност и електронни медии, както и в областта на здравето. Бъдете здрави!
 
Влиянието на Пълнолунието от 24 февруари е до настъпване на Новолунието на 10 март 2024г. Какво влияние ще окаже персонално на всеки, зависи къде попада в рождения хороскоп и какви аспекти сключва с личните планети и светила.
За повече информация относно предлаганите астрологични услуги, изпратете съобщение в страницата VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар