За любителите на модерната Астрология

неделя, 10 март 2024 г.

Новолуние в Риби

 

   Здравейте приятели и почитатели на моята страница! В днешния ден, в 11ч. на 10 март 2024г. започва новият лунен месец. Новолунието се случва в 20°16' на зодиакален знак Риби. Четирите часа, непосредствено преди настъпване на новата Луна, попадат в 30-ти лунен ден. Хубаво е когато Новолунието започва в 30-ти лунен ден, изпълнен с хармония и любов. Ден на на покаяние и прошка, желателно е да се завършат всички започнати през този месец дела и да се направи равносметка. Това е най-добрият ден за почивка, за съзерцаване на красотата. Луната в зодиакален знак Риби е подходяща да помечтаем, да визуализираме какво бихме искали да създадем, за да продължим напред. Мартенското Новолуние е едно от най-добрите през годината за поддържане на нашия творчески огън и гмуркане дълбоко в нашите мечти и интуитивни практики. Може също така да се използва визуализация, за да видите в ума си заздравяване на рани, болест или стрес, напускащи тялото, или идеалното място за живеене. Можете също така да използвате инструмента за визуализация, за да фантазирате, да изследвате по-високи сфери или за регресии в минали животи. Зодиакален знак Риби се представлява от Нептун, планетата на надеждите и мечтите, която е активна по това време от близостта си с Новолунието.
В хороскопа, построен с координати на българската столица, новата Луна изгрява в най-високата му част, в сектора на държавната власт и структури за управление на държавата, каквото е например правителството. Нещо ново предстои да се случи в тази област. Новолунието е в хармоничен аспект с Уран и проблемите ще се разрешават по нестандартен начин, с оригинален и творчески подход. Повишената интуиция и бързите рефлекси дават възможности за преодоляване на първоначалния проблем. Това Новолуние е добро време за положителни промени, за нововъведения в наука и медицина.
Новолунието има още един положителен аспект, макар и минорен, но е точен и действащ. Семисекстил с Марс ще мотивира, ще вдъхва смелост и дава сили за преодоляване на възникнали преди това проблеми, ще подпомага търсене на причини, възможни решения и смисъл. Накратко, благоприятните аспекти от Марс и Уран към Новолунието позволяват да се превърнат проблемите във възможности за положителна промяна, преодоляване на ограничения и нови вълнуващи приключения.
Влиянието на Новолунието в Риби от 10 март продължава четири седмици, до Новолунието в Овен на 8 април, което ще е Слънчево затъмнение. Най-доброто време за започване на нови проекти е по време на двуседмичната фаза на нарастваща Луна, от 10 март до Пълнолунието във Везни на 25 март, което пък ще е Лунно затъмнение. Но за тях по-нататък, като им дойде времето. Настоящето Новолуние ще оказва по-голямо влияние на онези, които имат Слънце, Луна и други лични планети в подвижните знаци – Риби, Близнаци, Дева и Стрелец. Но как по-точно ще повлияе на всеки един от нас, зависи къде попада рождения хороскоп и какви аспекти сключва с планети, светила и важни точки на хороскопа. Времето се очаква да е слънчево и топло. Южнякът ще допринася усещането за възраждане на природата и ще внася пролетно настроение. Всичко добро от мен!

Няма коментари:

Публикуване на коментар