За любителите на модерната Астрология

понеделник, 30 май 2022 г.

Новолуние в Близнаци

 
  На 30 май 2022г. в 14:30ч., българско време, настъпва Новолуние в зодиакален знак Близнаци. Събитието се случва в 30-ти лунен ден, какъвто има не през всеки месец. Символът на 30-ти лунен ден е "златен лебед" , внася хармония и любов. Това е най-добрият ден за релаксация, за съзерцаване на красотата. Енергията на 30-т лунен ден, който започва сутринта и продължава до настъпване на фаза Новолуние, е подходяща за равносметка, за връщане на дължимото, за покаяние и прошка, за милосърдие и състрадание.
Новите планове оставете за по-късно, когато настъпи 1-ви лунен ден.
Новолунието в Близнаци поставя акцент на теми, присъщи за този знак – комуникация, образование, книжнина, договаряне, търговия, пътища и средства за пътуване. Докато Луната обитава знака Близнаци, преобладава нуждата от обмен на информация, осъществяване на контакти. Подходящ период за писмено излагане на мислите, за начало на научна работа, за интервюта и рекламна дейност. Времето не е подходящо обаче за партньорства от всякакъв тип, за брака и за любовта, тъй като съществуват реални опасности от лъжи и измами. В случая това е не само заради хлъзгавата Луна в Близнаци, а е подчертано от друг показател в хороскопа на Новолунието, където планетата на илюзиите и заблудите Нептун попада на партньорската ос. Това разположение на планетата предполага идеализиране на партньорите, но реално съществува опасността те да лъжат и мамят. Неблагоприятен аспект за контракти, за съдебни дела, тъй като предполага възникване на непредвидени ситуации, невидими на пръв поглед.
Управителят на хороскопа, както и на знака Близнаци, е планетата Меркурий, която все още е в ретроградна фаза. Затова начинанията може да се натъкват на забавяне, на отсрочка, да се случват по трудния начин. Договарянията и оформянето на документи също.
Новолунието в хороскопа, построен за този момент с координати на българската столица, попада в сектора, свързван с юридически институции, съда, висшето образование, чужбина и отношения с чужденци, туризъм и религия. В изброените теми се очакват промени и нещо ново да се случи, и дано е за добро!
Новолунието в Близнаци не прави планетарни аспекти. Но все пак ще има силно влияние, защото е на градус от неподвижната звезда Алдебаран, която според Птоломей има природата на Марс и се свързва с богатство, почест и успех във военни дела. Това е една от четирите ключови звезди на небето, наричани още Архангелски звезди, в случая Михаил – военен командир на Небесното войнство.
Звездата предвещава хора, които са „неспокойни и буйни, които винаги предизвикват народно несъгласие и революция“.
Алдебаран разпалва умовете на хората с яростни кавги, враг е на тишината и мира, желае граждански и вътрешни войни, поражда бунтове и размирици.
По същото време господарят на хороскопа и знака на Новолунието – ретрограден Меркурий, е в неблагоприятен аспект със Сатурн, което предполага лоши новини, критика, песимизъм, интриги и клевети. Този аспект насочва към кармично възмездие, а това може да бъде свързано с актове на насилие, особено по време на война – Меркурий съвпада със зловеща звезда – Алгол, която се свързва с насилие. Извън споменатите неблагоприятни тенденции, които следва да се приемат като знак за внимание, а не като неизбежен фактор, положителната енергия на Новолунието в Близнаци подкрепя общуването, кореспонденцията, разходките, кратките пътувания, обучението. Влиянието на това Новолуние е до следващото на 28 юни, като подходящо време за начинания е периодът на нарастваща Луна до 14 юни 2022г. Съхранявайте в себе си положителни мисли и правете любов, а не война!
 
За повече информация относно предлаганите астрологични услуги изпратете съобщение в страницата VictoryAstro.
Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар