За любителите на модерната Астрология

петък, 12 август 2022 г.

Пълнолуние във Водолей

 

 

На 12 август 2022г. в 04:35ч. българско време, Луната достига своята максимална пълнота в 19°21′ на зодиакален знак Водолей.
Индианците в Северна Америка са кръстили Пълнолунието през август месец "есетрово" – на най-голямата риба, която живее в северноамериканските езера и реки – есетрата. Езерната есетра е от съществено значение за индианските племена, живеещи в района на Големите езера - най-голямата повърхностна сладководна система в света.

Пълнолунието на 12 август 2022 г. осветява небето по същото време, когато метеорният поток Персеиди достига пика си в нощта на 12 срещу 13 август.

Пълнолунието е в напрегнат аспект с планетата Уран, което може да е причина за бързи промени в настроението, импулсивни реакции и емоционални изблици в отговор на внезапни, неочаквани промени. Може да се чувствате нервни и нетърпеливи, вниманието да е разфокусирано. И е вероятно да се бунтувате срещу всеки, който се опитва да ви принуди да направите нещо. Уран е управител на знака Водолей, където попада Пълнолунието, затова енергията му е уранова – неконвенционална, наелектризирана и бунтарска. Моментът обаче не е подходящ за внезапни промени, особено в близките взаимоотношения. Пълнолунието съвпада със строгия Сатурн, което  добавя сериозност към емоциите и може да доведе до дистанциране в отношенията. Може да се наложи да се справите с някои предизвикателни ситуации и негативни нагласи, които ще изглеждат по-лоши, отколкото са в действителност. Пречките и ограниченията, които внася Сатурн  ще се отнасят главно за дома и семейния живот. Някаква драма, включваща вашия дом, родители, деца или партньор, ще постави на изпитание емоциите ви и може да доведе до чувство на отхвърляне и депресия. Необходими са самодисциплина и емоционална зрялост, за да се преодолее чувството на вина за минали действия. Разкриването на емоционалната уязвимост пред близки хора ще даде възможност за преодоляване на проблема.
Сатурн в напрегнат аспект с Уран може да донесе промяна, която не искате, а в същото време ще затруднява извършването на желани промени. Нарастващото напрежение и внезапните очаквани промени могат да бъдат много разочароващи. Но ако проявите търпение и гъвкавост, то предизвикателствата може да се превърнат във възможности и да се отървете от негативни и ограничаващи неща. Затова не трябва да се съпротивлявате на промяната, нито да реагирате прекалено рязко. Най-добрият подход е добре обмислен, методичен, търпелив и поетапен.

Пълнолунието показва развитието на нещата, които са започнали своето развитие непосредствено след Новолунието на 28 юли 2022г. Представлява кулминация, връхната точка. В хороскопа, построен с координати на българската столица, Пълнолунието ще осветли, ще извади наяве теми, свързани с чуждите пари – дългове, кредити, секретна информация, рискови финансови операции. Ще излязат на светло хора от подземния свят, силови играчи, които ще действат съвместно с партньори, с помощта на властта, състояща се от армия и полиция – Плутон на Десцендента в хармоничен аспект с Марс, който управлява най-високата точка в хороскопа МС (медиум цели). На тази точка е разположен ретрограден Юпитер, което показва връщане назад и преразглеждане на договори с чужбина, на закони, свързани със здраве, правото и съда, туризма, висшето образование и религията. Като цяло диаграмата на хороскопа е доста динамична, може много още какво да се каже по нея, но ще се огранича с казаното дотук.
В личен план как ще се отрази енергията на Пълнолуние във Водолей зависи от това, в кой сектор на индивидуалния хороскоп попада и какви аспекти прави в него. По-осезаемо влиянието му е възможно да почувстват родените около 12-ти на месеците февруари, май, август и ноември.
Като цяло влиянието на Пълнолунието във Водолей е до Новолунието на 27 август 2022г. В този период Луната е намаляваща и не е подходящ за стартиране на нови дейности, а за довършване на започналите вече неща, за финализиране, за прибиране на реколта.


За повече информация относно предлаганите астрологични услуги изпратете съобщение в страницата VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана!

На снимката – Пълнолуние над Стария
мост на река Белица до град Дебелец, Велико Търново.








Няма коментари:

Публикуване на коментар