За любителите на модерната Астрология

събота, 27 август 2022 г.

Новолуние в Дева

 


   Новолунието настъпва днес – 27 август 2022 г. в 11:17ч. и се намира в 04°03′ на зодиакален знак Дева. Луната в знак Дева е благоприятно време за търговия, покупка, продажба, пътуване, реорганизиране, представяне на информация за сметки, анализ на ефективността на пощенските пратки, закупуване на акции, за дейности в областта на медицината, ветеринарната медицина, фармацевтиката, статистиката, производството на високо прецизни устройства, здравословно хранене, диета и фитнес, производство на храна, домашни любимци.
Новолунието в хороскопа, построен с координати на българската столица, попада в най-високата му част – в сектора, свързван с властта, с устройството на държавата, структурирането – тези теми ще са акцент, ще имат нужда от поставяне на ново начало. Все пак трябва да се отбележи, че Новолунието попада в края на споменатия сектор, на границата с дома, по който са общностите и колективите, организациите и груповата дейност. Тъй че всякакви инициативи по отношение на това, държавната власт да попада в ръцете само на един човек, няма да са добре приети и няма да се развиват добре в бъдеще. А това е така, понеже Новолунието е в напрегнат аспект (точен по градуси) с войнолюбеца Марс. Този напрегнат аспект отприщва разрушителна енергия и ако не се канализира конструктивно съществува риск от открита агресия, насилие, злополуки (особено порязвания и изгаряния), яростни конфликти. Марс в Близнаци се изразява най-добре словесно, тъй че нападките и конфликтите ще са на думи, изречени или написани; секретна документация, чуждите пари, заеми и дългове – планетата изпраща своите импулси от дома, по който са споменатите теми. Приятелства и партньорства може да се разпаднат, груповата дейност ще е подложена на риск, а в основата на това ще са парите. Новолунието се случва по време, когато планетата на финансите Венера е в напрегнат аспект с Уран и Сатурн. Също така Марс попада върху средната точка между Юпитер и най-високата част на хороскопа МС (Медиум Цели), която се свърва с престижа и държавния глава, с върховната власт, а Юпитер със съда, чуждите страни и религията.
Новата Луна е период, подходящ за планиране на нови дейности и занимания, замисляне на желания, които да споделите с Вселената – мислено, на глас или записани някъде, където другите нямат достъп, но до самото им осъществяване може да прибегнете след третия лунен ден. Като цяло, стартирането на нови проекти и дейности е добре да се прави през първите две седмици след Новолуние, до настъпване на фаза Пълнолуние. Желанията е добре да са в унисон със знака, в който е Новолунието, в случая Дева, а това са работа и здраве. Добре е за начало на диета и здравословно хранене, тъй че спокойно може да запишете на скритото листче с желания: "Искам с лекота да поддържам тегло от ….кг. в здравословен вид."
Девата е земен и прагматичен знак – денят на Новолуние е добре да се прекара сред природата, храната да е лека, а мислите позитивни. Не е добре човек да потъва в депресивни настроения, за да се избегне материализирането на създадените мрачни образи. Препоръчително е желанията да са реалистични, плановете също, да се наблегне на детайлите и простите за изпълнения неща, а не да се рисува образно голяма картина на щастливо бъдеще.
Новолунието ще бъде усетено по-осезаемо от тези, които имат в личния хороскоп Слънце, Луна или Асцендент в близост до 4-ти градус на Дева, Стрелец, Риби и Близнаци. По различен начин ще повлияе на всеки човек, в зависимост от това в кой сектор на личния му хороскоп попада.
Часовете преди настъпването на Новолуние принадлежат към 30-ти лунен ден, който е с хармонична енергия. Подходящо време за почивка, за съзерцаване на красотата. Добре е да простите на тези, които са ви обидили, да проявите състрадание и милосърдие. 
 
За повече информация, отговор на конкретен въпрос и лична консултация, изпратете съобщение на страницата VictoryAstrо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар