За любителите на модерната Астрология

събота, 10 юли 2021 г.

Новолуние в Рак 10 юли 2021г.

                    

 



На 10 юли 2021г. в 04:16ч. настъпва фаза Новолуние. Луната и Слънцето се съединяват в зодиакален знак Рак на 18°01′. Луната в Рак се намира в своя собствен знак, на който се води управител. Емоционален и чувствен знак, ориентиран към дома, семейството, към родното място и корените. Слънчевото съединение с Луната бележи края на един цикъл и началото на нов 28-дневен цикъл. И през следващите четири седмици стремежите за нещо ново ще са в тази насока- дом, семейство, родно място. Новата Луна в Рак фокусира черти на тази зодия - емоционалност, емпатия, грижа за другите, като се фокусира върху семейството и близките, както и преследването на сигурност, включително и финансова-  Новолунието попада в сектора на финансите, материалните придобивки и моралните ценности в картата, построена за времето когато се случва с координати българската столица.
Новолунието прави положителен аспект с Уран и с Нептун. Така духовното значение на това Новолуние е свързано с положителна промяна, свобода, вдъхновение и по-високо самосъзнание. Хармоничният аспект с Уран носи желание за промяна, приятни изненади и стимулиращи срещи. Дава свобода и желание да напуснете зоната на комфорт и да опитате нещо ново и вълнуващо. Трябва да се чувствате комфортно, изразявайки по-ярката, креативна страна на личността. Това е подходящ момент да се запознаете с нови хора и те може да са неконвенциални, ексцентрични или от различни културни или етнически произход от вашия.
Повишеното самосъзнание, интуиция, проблясъци на прозрение, любопитство и изобретателност ви позволяват да правите нови открития и да се възползвате напълно от неочаквани възможности. Приемането на обратната гледна точка или извършването на промени в живота ви няма да бъде толкова разрушително, колкото понякога може да действа Уран- планетата на революцията, бунта, промяната и ексцентричността, създавайки основата за положителни, но неочаквани събития и творчески импулси, които ще доведат до кариерно излитане или интересен обрат на събитията в личния живот.  Ще намерите нови начини за правене на неща, които могат да доведат до по-голяма ефективност. Но нека не забравяме все пак, че когато Уран участва, независимо дали с добър или напрегнат аспект, почти винаги трябва да се очаква неочакваното. Това е подчертано и поради фиксираната звезда Васат, на която попада Новолунието. Тази звезда е с природата на Сатурн и се свързва с деструктивни мотиви на поведение. Почти всички астролози, изследвали звездата в миналото отбелязват връзката между Васат и опасността от химикали, отровни газове и други токсични вещества. В мунданната астрология тази звезда е свързвана с тотално разрушение, с оръжия за масово поразяване. Написаното да не се приема като заплаха, а като предупреждение от възможна опасност.
Най-общо казано Новолунието в Рак на 10 юли обръща поглед към произхода, към корените, към собствения дом, семейство, родители, деца. Този зодиакален знак се управлява от Луната и през следващите две седмици е идеалното време за възстановяване на семейните връзки. Това е чудесен ден за решаване на всички трудни семейни проблеми и установяване на връзки с роднини. Ако сте в задънена улица и не знаете какво да правите по-нататък, Новолунието в Рак ще ви помогне да стартирате процеса на обновяване и положителни трансформации, най-важното е да не се страхувате, да се доверите на Вселената и да започнете живота от нулата.
Всяко едно Новолуние носи ободряващ прилив на енергия и поражда желание за ново начало. В коя житейска област ще се прояви зависи от това къде попада в личния хороскоп на всеки един.
Влиянието на Новолунието от 10 юли продължава четири седмици- до следващото Новолуние в Лъв на 8 август. Най-доброто време за стартиране на нови проекти е по време на нарастващата фаза на Луната, от 10 юли до 24 юли, когато достига фаза Пълнолуние.

За повече информация относно предлаганите астрологичните услуги, изпратете лично съобщение в страницата VictoryAstro във Фейсбук. Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар