За любителите на модерната Астрология

сряда, 21 юли 2021 г.

Пълнолуние във Водолей

 


На 24 юли 2021г в 05:37ч. настъпва фаза Пълнолуние в 1° 26' на зодиакален знак Водолей.
Всяко едно Пълнолуние осветлява начинанията, стартирани или замислени по време на Новолуние. При нас Новолунието се случи деня преди извънредните парламентарни избори и сега предстои да излязат на светло народните избраници и да ги видим в действие. В астрологичната карта, построена за този момент с координати на българската столица, Пълнолунието попада в дома на партньорствата, като Луната се явява господар на хороскопа. Слънцето, което управлява финансовия дом се намира в 1-ви дом, срещу Луната в 7-ми. Ако има противопоставяне в партньорствата, ще е на база парите, които има да взимат. Освен тази опозиция в хороскопа е налице още една- между планетата на финансите Венера и планетата на правните институции Юпитер, които попадат в двата финансови сектора- втори и осми дом. Тази опозиция сама по себе си дава небрежност, разхищение и мързел, прекаляване с храна, удоволствия, а и не само. Слънцето е в куинконкс с Юпитер в 8-ми дом, а Луната от своя страна е в куинконкс с Венера във 2-ри дом. Куинконкс е кармичен аспект, който се характеризира с натрупване и освобождаване. Справянето с нерешени проблеми може да бъде ключ към разрешаването на други предизвикателни дисбаланси в живота. Какъвто и да е проблемът, той може да се превърне в повтарящ се проблем с непрекъснато натрупване и освобождаване на напрежението.



Пълнолунието във Водолей съвпада с постоянната звезда Altair. Звездата Алтаир придава смел, уверен, доблестен, непоколебим, амбициозен и либерален характер, голямо и внезапно, но краткотрайно богатство;ако човек е заел висока социална позиция, той е обвинен в жестокост; опасности от земноводни.. Altair дарява издръжливост, смелост и щедрост. Това е добре за напредъка на адвокатите и военните.
Луната в съединение с Алтаир- може да има разочарования, свързани с всякакви загуби. Субектът е в състояние да победи противниците си. Възможно е да има проблеми, свързани с обществените дела. Приятелите могат да създадат различни трудности на човек. Интерес към необичайни или древни открития, разочарования, материални загуби, посредствени печалби и положение, при което приятелите се превръщат във врагове, неприятности в бизнеса и по света, трудности с децата или техните нещастия.
Споменатите аспекти създават раздразнителност и вътрешно напрежение, което може много да затрудни отпускането. Но изход винаги има, както винаги има и някой хармоничен аспект- в случая между планетите Меркурий и Нептун. Този аспект е много подходящ за отпускане на ума чрез медитация, музика, поезия, рисуване- ако е по пясъка на брега на морето най-добре. Пожелавам ви го- като не сега, по-нататък... Важно е да не губим вяра!

Няма коментари:

Публикуване на коментар