За любителите на модерната Астрология

неделя, 11 юли 2021 г.

Италия- Англия

           ИТАЛИЯ- АНГЛИЯ        

 Финал на Европейското по футбол 2020

Нека разгледаме астрологично предстоящия финален мач тази вечер между отборите на Италия и Англия. Има и такъв дял, наречен "Спортна астрология", с методите на която може да се осъществяват прогнози. И не само за футбол, а за всякакви турнири и спортни двубои. 

Построява се астрологична карта за мястото на провеждане на състезанието и за точния час на започване. Този вид карта се разглежда като "Събитийна карта", разглежда се дадено събитие, с насрочена точна дата и час, как ще протече и как ще завърши. 

Така изглежда астрологичната карта за предстоящото дерби между отборите на Италия и Англия тази вечер, 11 юли 2021г в 21ч, на стадиона "Уембли" - Лондон.

В този вид карти отборът, който е гост се разглежда по Десцендент, а домакините по Асцендент. 

Когато двата отбора се срещат на неутрален терен, тогава назованият първи се разглежда по 7-ми дом/десцендент, а назованият втори по Асцендент. В случая отборът на Италия е представен от знака Рак и неговият управител Луната, която се намира в знака Лъв в този момент. Английският тим е представен от знака Козирог, с управител планетата Сатурн, която се намира в своя собствен знак Водолей, но е ретрограден. Разположен в 1-ви дом на домакините показва от една страна, че са със самочувствието на създатели на футбола, в неговия класически, но и авангарден вид, но  ретроградието на планетата показва известни затруднения, които изпитват. Другата планета, разположена в техния 1-ви дом е Плутон, също ретрограден. Плутон управлява техен 10-ти дом, професионализма и репутацията, целта към която се стремят- да спечелят купата. Плутон в техен 1-ви дом ги дарява със сила и мощ, но другата планета, която управлява тяхната най-висока точка МС е Марс, който е извършил напрегнат аспект с техния управител Сатурн във Водолей. Луната предстои да извърши също напрегнат аспект със Сатурн- опозиция, а както вече писах, Луната в тази карта представлява отбора на Италия, тъй че ще станем свидетели на противоборството между двата тима- Англия с традиции във футбола и пламенната игра на гордите италианци, а те има с какво да се гордеят. Луната, която показва отбора на Италия, се намира в техния 1-ви дом, където е разположено Слънцето на техния символичен асцендент, с което са във взаимна рецепция по управление. Всичко това показва, че ще са в добра кондиция през цялото време, ще играят блестящо и по всяка вероятност накрая ще грабнат трофея- Луната ще се съедини с Венера в техния 1-ви дом, която управлява най-високата точка на хороскопа за тях- МС или куспидата на техен 10-ти дом. 

Оста Асценент-Десцендент попада в кардинални знаци- Козирог и Рак, и според това мачът би трябвало да приключи в стандартното време, и не би следвало да има продължение. А за самата игра и реализиране на голове се разглежда 5-ти дом и за двете страни. За Англия този дом се управлява от Меркурий, който е в последен градус на Близнаци и предстои да смени знака си през втората половина на мача. Тогава ще премине в Рак и ще се намира в хармонична връзка с Юпитер в Риби, управителят на 5-ти дом за Италия. Така че през второто полувреме ще са на една вълна двата отбора, ще са равностойни и ще играят предпазливо, като от отбора на Италия се очертава през повечето време да играят в терена на англичаните, и все някоя от атаките им ще завърши с гол. Това са само предположения, а реално какво ще се случи предстои да наблюдаваме след броени часове. Спортната астрология може да дава познаваемост 100% само в книгите, чийто автори се стремят към продажби и тези проценти са написани с рекламна цел. Реално нещата са далеч не така представени, но дори на прага на 70% познаваемост, заслужава си да се обърне внимание и на този дял в астрологията. От значение е точното време, когато започва играта, тъй като на подобни събития често се случва да има преди това церемония по закриване и мачът да не започне в предварително обявеното време, а това вече променя цялата астрологична карта, както и прогнозите по нея.

За вас списа Виктория Маринова- VictoryAstro

За повече информация относно предлаганите астрологични услуги изпратете съобщение на едноименната страница във Фейсбук или на имейл: akruks@mail.bg. Конфиденциалността е гарантирана!


1 коментар:

  1. Равносметка- не познах това, че ще има продължения, но както добавих по-късно от значение е точното до минути време, когато е започнал мача, тъй като преди него е имало церемония по закриване.
    Основното обаче, кой ще спечели и грабне купата съм познала. Цитирам точните си думи от статията "Всичко това показва, че ще са в добра кондиция през цялото време, ще играят блестящо и по всяка вероятност накрая ще грабнат трофея" - за италианците иде реч, да поясня за една от астрологичния форум на bg-mamma, ама то май и оттам я изгониха, че много обича да черни колегите астролози зад гърба, незаслужено при това!

    ОтговорИзтриване