За любителите на модерната Астрология

понеделник, 20 септември 2021 г.

Пълнолуние в Риби

 


Здравейте, приятели на астрологията!
На 21 септември 2021г. в 2 часа и 54 минути Луната достига своята максимална пълнота на 28°13′ в зодиакален знак Риби. Събитието се случва на фона на хармоничния аспект между планетата на щастието Юпитер и вестоносецът Меркурий. Юпитер е старият управител на знака Риби, а Меркурий е управител на знака Дева, където се намира Слънцето- другият участник в Пълнолунието. Хубаво е, че двата управителя на знаците, в които се намират Луната и Слънцето са в хармония помежду си. Това смекчава влиянието на противоположните енергии на двете светила. Всяко Пълнолуние астрологично представлява опозиция между Слънцето и Луната. Или нашата личност, предназначението ни на Земята, стремежите ни за изява, противопоставени на вътрешните потребности, на копнежите на душата.
Рибите се управляват от водната стихия, а Луната обича да е във водни знаци. Точно приливите и отливите на вълните позволяват на Луната да изрази пълния си енергиен потенциал. В астрологията Луната представлява нашите емоции, свързва се с чувството на сигурност, както и с женската енергия. Тази енергия присъства във всички живи същества и по време на Пълнолуние може да открием проблеми, които възникват във връзките ни с жени от семейството и близкото обкръжение.
Всяко Пълнолуние ни влияе по различен начин. Общото е, че Пълнолунията са кулминация на лунния цикъл, осветляват и изкарват наяве резултати, показват развитието на начинания, стартирали с предшестващото Новолуние.
Настоящето Пълнолуние в Риби е свързано със събития, разгърнали се в началото на септември с Новолунието в Дева, но също така са свързани със събития от средата на март, по време на Новолунието в Риби.
Може да се каже, че Новолунието в Риби от 13 март е началото на историята, която сега е достигнала своя връх. Може да върнете лентата назад и направите връзка между това, което се развиваше в живота ви през март и сега.
Каквото и да се проявява, вероятно сега сте на финала и може да почувствате, да се свържете с този кулминационен момент. Пълнолунията също са време на енергийно освобождаване, така че ако има нещо, от което искате да се освободите в живота си, това е идеалният момент.
Помислете за онова, което вече не искате да задържите. Изпратете му любов и благодарност, а след това под ярката светлина на Пълнолунието издишайте всичко. Нептун, планетата на илюзиите, мечтите и интуицията, е много активен при това Пълнолуние. Това се дължи на факта, че е основен управител на знака Риби и се намира в близост- само на 7 градуса от Пълнолунието. Когато Нептун е активен, може да създаде неясна и мъглива енергия. Може да се почувствате сякаш се разхождате през гъста гора, неспособни да видите какво предстои. Може да е по-трудно да вземате ясни решения. Нептун също може да предизвика нашите емоции, като ни позволи да видим какво плува под повърхността. Под неговото присъствие може да не успеем да анализираме какво точно чувстваме, да се окаже, че се вливаме от едно чувство в следващото. Интуицията също се свързва с Нептун, затова настоящето Пълнолуние в Риби може да се нарече силно интуитивно. Може да имате силно развито чувство на прозрение, както и пророчески сънища. За творците това е благодатен период, ще имат вдъхновение свише. Знакът Риби се свързва с милосърдието, с благотворителност. Нептун също е силно свързан с водата и океаните. Прекарването на времето в близост до морето може да бъде силно терапевтично по това време, както и вземането на топла вана или дори поддържането на допълнителна хидратация. Програмирането на питейна вода с кристали, с желания и молитва е също чудесен начин да използвате тази енергия.
Пълнолунието се намира в близост до фиксираната звезда Шеат, която поражда саморазрушителни тенденции, тревожност, несгоди; опасност от вода.
Като цяло обаче, настоящето Пълнолуние е най-мечтаното за годината. Докато осъществява магията, може да сме изключително чувствителни, креативни и интуитивни. да бъдем по-състрадателни, по-отворени към нуждите на другите, по-осъзнати и по-мили. Чрез емоциите да започнем да разбираме на по-дълбоко ниво мотивите и намеренията си. Доверете се на интуитивните инстинкти и шепота на душата.
Влиянието на това Пълнолуние е до Новолунието във Везни в началото на октомври, но за него по-нататък. А дотогава- сбъдване на мечтите, като за тази цел се стремете да не бягате от действителността и да не прекалявате с алкохол- все неща, присъщи на знака Риби и неговия господар Нептун. Бъдете вдъхновени и творящи чудеса!

За повече информация относно предлаганите астрологични услуги, изпратете съобщение в страницата VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана.

Няма коментари:

Публикуване на коментар