За любителите на модерната Астрология

неделя, 5 септември 2021 г.

Новолуние в Дева

 



Здравейте, приятели на астрологията!
На 7 септември 2021г в 03:52ч. започва новият лунен месец. Луната се намира на 14° 38' в зодиакален знак Дева.
Луната в знак Дева е благоприятно време за търговия, покупка, продажба, пътуване, реорганизиране, представяне на информация за сметки, анализ на ефективността на пощенските пратки, закупуване на акции, за дейности в областта на медицината, ветеринарната медицина, фармацевтиката, статистиката, производството на високо прецизни устройства, здравословно хранене, диета и фитнес, производство на храна за домашни любимци.
Астрологично Новолунието представлява съединение на Слънцето и Луната, което носи със себе си ободряващ прилив на енергия и желание за ново начало. Все пак трябва да се отбележи, че в самия ден на Новолунието не трябва да се проявява инициатива на действие, а само да се обмислят бъдещи начинания. А самите начинания може да се стартират след третия лунен ден, който настъпва сутринта на 8-ми септември.
Новолунието в Дева сега прави хармоничен аспект с планетата на неочакваните промени и внезапни обрати Уран.
Предполага се промените да са положителни, след като аспектът е хармоничен, макар че с Уран винаги трябва да се има едно, че и повече наум. Точно за Уран важи правилото "Очаквай неочакваното" когато е активиран от дадена лунация, било Новолуние или Пълнолуние. Областите, където може да се очакват неочаквани обрати или внезапни промени са свързани с финансите, тъй като Новолунието попада във финансовия сектор в хороскопа, построен с координати на българската столица. Уран от своя страна управлява сектора на чуждите пари, на дълговете и кредитите, и се намира в сектора, свързан със закона и властта. От това следва, че внезапните промени, имащи отношение към парите, които има да се вземат и дават, ще са инициирани от законодателната власт. И дано наистина са положителни промени, както по отношение на парите, така и на здравето, а те двете неща са свързани.
Планетата Венера, по която са финансите, е разположена в най-ниската част на хороскопа и сключва кармичен аспект с Новолунието. Най-ниската точка в хороскопа (Имум цели) показва територията и народа, а кармата накратко е  "Каквото си посял, това ще жънеш".
Новолунието през септември 2021 г. също се присъединява към звезда и астероид, които са свързани с пророческите способности, а това дава възможност да се доверите на интуицията и се възползвате от бързо променящите се условия. Споменатият по-горе хармоничен аспект с Уран също носи проблясъци на прозрение. Това може да доведе до творчески пробиви, дава възможност да се предвиди бъдещето спомага за бързо адаптиране към променящите се условия. Новолунието също е добро за хуманитарни каузи- петнадесетият градус на Дева, според сабианските символи, дава изключителна тънкост на материалните ценности, превръщайки се в духовни.
Как ще се отрази персонално на всеки зависи от това, къде попада Новолунието в личния хороскоп и какви аспекти сключва с лични планети.

За повече информация относно предлаганите астрологични услуги изпратете лично съобщение в страницата VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар