За любителите на модерната Астрология

неделя, 16 януари 2022 г.

Пълнолуние в Рак – Луната на вълка

 

   

Здравейте, уважаеми читатели на страницата!

На 18 януари 2022г. в 01:48ч. българско време, Луната достига своята максимална пълна фаза при 27°50′ в зодиакален знак Рак.

Това е първото за тази година Пълнолуние, наричано "вълче". Сред индианците вълкът се смята за тотемно животно, свързано с другия свят. По принцип дейността на вълците се засилва по време на Пълнолуние, а в студените януарски нощи стават агресивни и опасни. Затова първото Пълнолуние за годината се нарича Вълче или Луната на вълка.

При всяко едно Пълнолуние емоциите и интуицията достигат своя връх, а сега това е двойно подчертано заради знака, в който попада. Зодиакален знак Рак се управлява от Луната, затова през следващите две седмици домът, семейството, интимните взаимоотношения ще са на фокус. Пълната Луна е в опозиция на Плутон, а това допълнително засилва емоциите и може да доведе до екстремни реакции и неконтролируемо поведение. Драматични промени в настроението, като страх, ревност, обсесии, изнудване и разкрити тайни могат да доведат до вътрешни сътресения и проблеми в отношенията. Луната срещу Плутон поражда склонност за командване, налагане на волята в семейството и сред приятелите, сплашване и други форми на емоционален контрол. Разногласия по парични въпроси и използването на общи средства - често спорове за наследство в семейството. Затова се предпазвайте, а също избягвайте да прилагате тактики, за да манипулирате другите. Опитът да контролирате другите ще завърши само с вина и срам. Най-добрият вариант е да споделите с някого своите мощни, сложни и тайни чувства. Ако не се чувствате комфортно да говорите със семейството или приятелите си за вашите тъмни тайни и чувства, тогава посетете терапевт или психолог.
В хороскопа на Пълнолунието, построен с координати на българската столица, Луната попада в сектора, свързан с чужбина, със съда и правото. Слънцето управлява най-високата точка, свързана с върховната власт, със закона, и е в съединение с Плутон, който е господар на хороскопа. Слънцето и Плутон попадат в сектора, по който са комуникация, документация, пътища и превозни средства. Пълната Луна в опозиция на съединението Слънце-Плутон ще осветли, може да извади наяве неща, пазени в тайна, като засекретена документация и други, свързани с голямата власт.
И това се случва на фона на ретрограден Меркурий в напрегнат аспект с Уран, владетел на най-ниската част на хороскопа, по която са територията, населението на страната. Уран в дома на партньорствата може да ги разклати, след разкриване на секретна информация от миналото.
Какво друго може да се очаква от Вълчата Луна?
По време на това Пълнолуние връзката с космоса ще бъде особено силна. Затова се смята, че замисленото по това време ще се сбъдне. Този период е идеален за творчество, за реализиране на творчески проекти, тяхното завършване и парични постъпления от тях - Нептун попада в дома на творчеството и е във взаимна рецепция по управление с Юпитер, който владее дома на финансите, освен този на творчеството. Успешно ще бъде отхвърлянето на лошите навици и преходът към здравословен начин на живот – Марс, управител на хороскопа и дома на здравето, е в напрегнат аспект с Нептун. Но все пак най-значим аспект на това Пълнолуние е опозицията му с Плутон, което го определя като времето, когато цялата истина може да стане ясна, затова в никакъв случай не трябва да замисляте зло, да се опитвате да измамите и надхитрите някого. През този период не бива да подхранвате негативните емоции. Ако имате някакви оплаквания от дълги години, необходимо е да ги осъзнаете и пуснете, да ги оставите в графа "Преживяно". И да освободите по този начин място в себе си за нови и вълнуващи преживявания. Часове по-късно на същия ден настъпва ингрес на лунните възли – напускат знаците Близнаци и Стрелец, и преминават в Телец и Скорпион. Това показва, че в следващите 18м. акцент ще са финансовите сфери, материалните и морални ценности, притежанията. За нашата страна този ингрес се случва в секторите, които активира настоящето Пълнолуние- чужбина, съда, юридически институции и банково дело, и тайна, секретна информация, договаряне, документация. Предстоящите затъмнения – слънчеви и лунни, ще са в тези знаци през настоящата година, но за тях по-нататък. Засега ви желая спокойно преминаване през емоционалната фаза на пълната Луна, а тя да ви изпълни желаните хубави преживявания! Бъдете здрави!
За повече информация относно предлаганите астрологични услуги изпратете съобщение в страницата VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар