За любителите на модерната Астрология

събота, 29 януари 2022 г.

Новолуние във Водолей

 Нa 1 февруари 2022 г. в 7.45ч., българско време, започва новият лунен месец. Новолунието в 12°19′ на знака Водолей се намира в съединение и в квадратура с управителите на знака – планетите Сатурн и Уран.

Новолунието във Водолей бележи началото на китайската Нова година, която е в знака на черния воден тигър.
Аспектите на Новолунието във Водолей, както отбелязах в началото, са съединението му със Сатурн и квадратурата с Уран. Сатурн е планета, която се свързва с дисциплината, дълга, ограничения и забавяния, пречките и упорития труд,
Сатурн в съвпад с Новолунието може да породи нуждата от сигурност, поемане на повече отговорност, да направи хората по-предпазливи. Сатурн може да стимулира нови стремежи и да донесе нови възможности в кариерата.
Уран е планетата, при която поривът за промяна е много силен. В аспект с Новолунието е предупреждение да не се променя нищо, което си е добре и така. Но при квадрат на Уран с лунацията, често промените са извън нашата власт – това са промени, които просто ни връхлитат. Внезапните промени от своя страна са повод за напрежение, конфликти и криза. Прави хората нервни, непредсказуеми и непокорни. Съществува риск от протести, хаос и аварии на пътя. Уран е господар на хороскопа, построен за точния момент на Новолунието, с координати българската столица, и попада в неговия трети дом, по който са пътищата и превозните средства, комуникацията и нейните средства, писмената и говорима реч. По Уран е също така електричеството и вероятно ще има приказки, договаряния на тази тема, а може и протести от страна на потърпевши покрай високите цени на промишления ток. Нали всяко едно производство е свързано по един или друг начин с ел. енерия, а увеличението на нейната цена увеличава цената на стоките за крайния потребител, в това число стоките от първа необходимост.
Новолунието във Водолей попада на асцендента, това е началото на хороскопа, където се намира също Сатурн – повелителят на кармата. Кое е новото нещо, свързано с ограничения, което ще предизвика гнева на улицата – Уран в трети дом? Но да се прави прогноза при участието на Уран е трудно, като се има предвид неговата непредсказуема природа. Може само да се надяваме, ако настъпят непланирани промени да са за добро, тъй като Уран е в хармоничен аспект с Венера – планетата на любовта, партньорствата, материалните ценности и финансите. Венера с хармоничния си аспект ще облекчава напрежението, което поражда Уран в напрегнат аспект с Новолуние, и ще търси начини да разреши възникнали конфликти. Този аспект благоприятства създаване на нови приятелства, започване на нова романтична връзка, ще направи съществуващата любовна връзка по-вълнуваща. Но всичко това зависи от личните планети в индивидуалния хороскоп, какви аспекти сключват с Новолунието и другите негови участници, оформящи целия звезден фон. Влиянието на Новолунието продължава четири седмици – до Новолунието на 2 март. Най-доброто време за започване на нови проекти е по време на нарастваща Луна, от 1 февруари до Пълнолунието на 16 февруари.
С пожелания за здраве и щастлив месец на любовта - февруари!
За повече информация относно предлаганите астрологични услуги, изпратете съобщение в страницата VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар