За любителите на модерната Астрология

неделя, 2 април 2023 г.

Избори 2 април 2023г.

 

 За целта се построява астрологична карта на събитието, с координати на българската столица и време – начален час на изборите. По тази събитийна карта може да се проследи как ще протече изборният ден и как ще приключи. Началото на изборите се поставя в 12-ти лунен ден, който е с хармонична енергия.Спокоен ден, изпълнен с мъдрост. Ден на милосърдие и състрадание, за правене добро на близките, даване на подаръци и милостиня.

Астрологичната карта е с изгряващ знак (асцендент) Овен с управител планетата Марс. Планетата Марс е  заточена в знак Рак и се намира в най-ниската част на хороскопа Имум цели. По тази част е територията и населението на страната, народа. Луната е управител на този дом, а тя се намира в знак Лъв и попада в дома на ежедневните грижи и здравето. Луната в Лъв обича да драматизира, да бъде на пиедестал и в светлината на прожекторите. Това ще рече, че народът е горд като Лъв, нуждае се от хвалби и ласкаене, и не си дава сметка, че има хора, които се възползват и гъделичкат егото му на тема "национална гордост" с псевдо патриотизъм, чрез който прокарват чужди интереси, а най-вече своите лични. Все пак от значение са градусите на знака Лъв, където попада Луната. А за този градус на Лъва, сабианският символ показва трансформираща сила на творческите импулси, които довеждат идеите до конкретно проявление. Възможност за пробуждане. Душевна сила.
На последните избори през октомври, миналата година, Луната беше "без курс" в 29-ти лунен ден, което красноречиво показваше, че не предстои нищо повече да се случи. В настоящия хороскоп Луната е растяща и е "в курс", предстои да извърши аспект с Меркурий, при това хармоничен аспект. Меркурий символизира младите хора, учените хора, мислещите хора. Като краен резултат такъв тип хора ще получат подкрепата на народа, изразен по картата с Луната. А глас народен, глас Божи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар