За любителите на модерната Астрология

събота, 16 април 2022 г.

Пълнолуние във Везни

  Днес – 16 април 2022г., в 21:55ч. Луната навлиза в своята пълна фаза. Луната достига своята максимална пълнота в 26°45′ на зодиакален знак Везни. По време на Пълнолуние емоциите и инстинктите достигат своя връх, а сега това е засилено от напрегнатия аспект с планетата Плутон, което може да извади на повърхността дълбоко спотайвани чувства. Пълнолунието в квадратура с Плутон може да предизвика натрапчиво и разрушително поведение, емоционални борби за власт, ревност, манипулация, чувство за вина, тормоз, сексуално насилие или домашно насилие. Подобни интензивни емоции и реакции може да са трудни за контролиране и да доведат до криза. Аспектът е свързан с шпиониране и нахлуване в чужда поверителност, разкриване на семейна тайна или личните тайни да станат публични. Може това да се окаже болезнено, но разрушителното влияние на Плутон дава възможност за трансформация и развитие. Хармоничният аспект на Сатурн с Луната прави това по-лесно. Положително влияние оказва близостта на постоянната звезда Арктур, която съчетава природата на Марс и Юпитер. Луната в съчетание с Арктур дава нови приятели, успех в бизнеса, хармония у дома. Като цяло това е щастлива звезда, но е присъщо да постига справедливостта чрез сила, чрез налагане на власт.
Все пак най-силно влияние в звездната карта на Пълнолунието оказва предизвикателният аспект с Плутон. Положителното на този аспект е, че дава шанс за освобождаване от лоши навици, натрапчиви идеи и принуди; може да доведе до изцеление чрез положителна трансформация на емоции и взаимоотношения.
В хороскопа с координати на българската столица, Пълнолунието попада в края на дома, описващ груповата дейност, групите и съюзите. Борбата за власт в сформираната неотдавна коалиция, може да се окаже безмилостна и жестока. А поводи за това няма да липсват, свързани с хуманитарна помощ, оръжие, газ, лекарства – възможно е територията на страната да е атакувана от вируси, инфекциозни болести. Налице са предпоставки за инциденти, аварии с вода, по море, наводнения.
Пълнолунието на 16 април ще действа до слънчевото затъмнение на 30 април. Фазата на намаляваща Луна е добра за освобождаване от ненужното, за изцеление, регенериране.
Настоящата фаза на луната е последна от текущия цикъл на затъмнения, който започна с лунното затъмнение през ноември 2021г. Колкото повече се приближава слънчевото затъмнение на 30 април 2022г, толкова по-интензивен става външният натиск за финализиране на проблемите, възникнали след последните две затъмнения - лунното през ноември и слънчевото през декември 2021г.
Какво влияние ще окаже Пълнолунието във Везни на всеки един, зависи къде попада в рождения хороскоп и какви аспекти сформира. Везните са знак на баланса, а Луната в този знак има нужда от хармония, разбирателство, от приятна и красива обстановка, от любов и мир. Да бъде!


За повече информация относно предлаганите астрологични услуги изпратете съобщение в страницата VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана!



Няма коментари:

Публикуване на коментар