За любителите на модерната Астрология

петък, 9 септември 2022 г.

Ретрограден Меркурий във Везни

 

  Днес , 9-ти септември 2022г., планетата Меркурий свежда своето движение до минимум и наблюдавано от Земята изглежда, че все едно е спряла. Меркурий днес и утре е стационарен в 8°54' на зодиакален знак Везни, след което на 11 септември преминава в ретроградна фаза на движение. Деветият градус на знак Везни символизира трима стари майстори, които седят сами в художествена галерия. Надеждна връзка на триединството в човек - ум, чувства и инстинкти. Интегрирана мъдрост. Разумно поведение.
Знак Везни символизира партньорствата, затова ретрограден Меркурий докато се намира в този знак ще подложи на преразглеждане взаимоотношенията и намирането на баланс във връзките. Бивши партньори ще напомнят за себе си, по един или друг начин. За щастие проницателните Везни разбират нюансите на взаимоотношенията. В този период може да откриете нови пътища за свързване с хора, с които никога преди не сте общували. Но трябва да се внимава, да не се поемат много ангажименти наведнъж. Везните са склонни да казват "Да" от учтивост или да не наранят другите, но човек не може да е едновременно на няколко места и да угажда на всички, само за да има мир и любов. Препоръката е да се избере един план и да се придържате към него.
А кой по-добре планира от аналитичната Дева, където Меркурий ще се завърне след 23 септември? Този знак се слави с дарбата да анализира в детайли, а Меркурий в Дева е в своя собствен знак и ще помогне да извършите успешна ревизия на темите, присъщи за планетата - учение, документация, комуникация, договори, ежедневие и здраве.
Меркурий ще продължи своето движение назад до 2 октомври 2022г., когато отново спира преди да тръгне напред. На тази дата е стационарно директен в 24° на зодиакален знак Дева.
Преди и след ретроградно движение има период, известен още като „ретросянка“. Въпреки че ретроградното движение на Меркурий приключва на 2 октомври, очаквайте до 17 октомври да се изяснят подробностите за всичко, което се е променило между 9 септември и 2 октомври.
Избягвайте да купувате нова техника, както и да подписвате важни договори в този период.
Подходящо време е да нанесете корекции по отношение на диета, режим на хранене и спорт за здраве. Бъдете здрави!
 
За повече информация относно предлаганите астрологични услуги изпратете съобщение в страницата  VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар