За любителите на модерната Астрология

събота, 10 септември 2022 г.

Пълнолуние в Риби

 

 Днес, 10 септември 2022 г. в 12:59ч. Луната достига своята максимална пълнота в 17°41′ на зодиакален знак Риби.

Луната в Риби дава мечтателност и романтика, изостря интуицията, създава мистични настроения. Възможно е засилване на религиозните чувства.По-лесно вярваме във всичко прекрасно, тайнствено и непонятно, ставаме нежни и сантиментални. Лесно може да избухнем в сълзи заради тъжна книга или филм.
В дните когато Луната е в Риби възприемаме по-добре поезията, музиката, всички произведения на изкуството. Душата изисква естетически преживявания. Затова е препоръчително да посетите изложба, музей, театър или просто да седнете с томче поезия, да гледате любимия си филм. Но имайте предвид: чисто развлекателното изкуство не е подходящо за тези дни. Душата иска да съпреживее, да почувства фино и надълбоко. И затова е подходящо сериозно изкуство, способно да остави дълбока следа в душата.
Пълната Луна в хороскопа, построен за българската столица, попада в неговата най-ниска част, близо до планетата Нептун, която управлява този сектор. Това означава, че ще се осветлят, ще излязат наяве теми, свързани с дома, семейството, населеното място и територията на страната. Доброволен труд и дарения във връзка с наводненията, проява на състрадание и емпатия. Възможно е да има отново обилни дъждове, придружени с гръмотевици. Богът на гръмотевиците Юпитер е близо разположен до Нептун, в същия сектор на хороскопа.
Пълнолунието е в лек, хармоничен аспект с планетата на непланираните и радикални промени Уран, който владее в хороскопа онази част, по която са комуникации, пътища, договаряне и търговия. Може би ще има някакво развитие по отношение на електроенергията и газта. Или поне в ежедневието ще се коментира тази тема, ще се пише и приказва за това по вестници и електронни медии. И ще е налице елемент на нещо неочаквано, новина като гръм от ясно небе. Уран от своя страна е в действащ от доста време насам негативен аспект със Сатурн – интелигентните млади хора в борба със статуквото, като в основата е стремежа на статуквото да разполага с големите пари – Плутон е в във финансовия сектор, управляван от Сатурн в хороскопа.
Най-високата точка в хороскопа се управлява от ретрограден Меркурий – връщане от страна на властта към отминали търговски договори, преразглеждане на правни договори, секретни документи.
По време на Луна в Риби е желателно да се избягва употребата на алкохол и упойващи вещества. Способността за концентрация на ума е донякъде отслабена. Въображението въвлича съзнанието в света на илюзиите, така че всяка работа, която изисква точност, е затруднена. По-добре е да отделите време за дейности на открито, вълнуващо пътуване или да се посветите на изкуството. Действието на Пълнолуние в Риби е до настъпването на Новолунието във Везни на 26 септември. В този отрязък от време не е желателно да се стартират нови дейности, а да се завършат започнатите преди, в края на август месец. Хубав и приятен уикенд!
 
За повече информация изпратете лично съобщение в страницата VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар