За любителите на модерната Астрология

вторник, 26 декември 2023 г.

Пълнолуние в Рак

 

 На 27 декември в 02:33 часа настъпва последното за тази година Пълнолуние, което се случва в 04°58‘ на зодиакален Рак. В този знак имаше Пълнолуние в началото на януари 2023г. , така че започнахме годината с Пълнолуние в Рак и я изпращаме с такова. Но има разлика в звездната обстановка, останалите планетарни участници се свързват помежду си различно сега, спрямо януари месец.
Луната се намира в своята обител в емоционалния Рак. Като цяло Пълнолунията в този знак могат да бъдат изключително чувствителни времена. В този градус на Рак се подравнява със звездата Дирах, която съчетава природата на Меркурий и Венера. Звездата Дирах дава сила, енергия, издържливост и защита. В съединение с Луната носи обществено признание за литературна дейност или работа в правителствените среди.
Последното Пълнолуние за годината е известно като "Студена Луна" и се свързва с началото на зимата.
В знака Рак поставя на дневен ред семейството, дома, собствеността, местата, които ни карат да се чувстваме като у дома. Луната е в хармоничен аспект с планетата на изобилието и на късмета Юпитер.
Юпитер има силата да разширява и презарежда, така че ще засили и укрепи енергиите на това Пълнолуние и енергиите, които усещаме от звездата Дирах. Има толкова много, за което да сме благодарни, дори ако имаме само малко, и отделянето на време да се съсредоточим върху това може да ни помогне да се изравним с по-висока вибрация. Тъй като това е последното Пълнолуние за годината, може да се помисли за всичко, за което се чувстваме благодарни през 2023 г. Погледнете назад през всеки месец от годината и отпразнувайте вашите триумфи, препятствията и всичко, което се е случило. Сатурн също е в хармоничен аспект с Пълнолунието. Аспектът внася стабилност и увереност в собствените сили, постоянство и способност за организиране. Здравият разум ще спомага за вземане на важни решения за дома, семейството и взаимоотношенията. Аспектът благоприятства и държавните дела, работата на правителството, тъй като Пълнолунието попада в този сектор в хороскопа, построен с координати на българската столица.
Луната, освен в хармоничен аспект с Юпитер, е във взаимна рецепция по екзалтация с планетата на изобилието. В хармоничен аспект е и със Селена, тъй наречената "Бяла Луна", която се явява ангел пазител. Селена заедно с Юпитер са разположени в партньорския дом на хороскопа. Светлите висши сили на Селена ще изпращат добри партньори както за брак, така и за бизнес отношения, ще спомогнат за мирно разрешаване на конфликти, за вземане на справедливо решение. С това Пълнолунието може да се приеме като подарък от Вселената, тъй като приключваме 2023 г. и преминаваме към вибрациите на 2024г. А Нова Година – нов късмет!
 
За повече информация относно предлаганите астрологични услуги изпратете съобщение в страницата VictoryAstro Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар