За любителите на модерната Астрология

сряда, 22 май 2024 г.

Пълнолуние в Стрелец

 


  На 23 май 2024г. в 16:53 часа настъпва последното за пролетния сезон Пълнолуние, наречено цветно или Луна на цветята, според Алманаха на стария фермер. Луната достига своята максимална пълнота в 02°55' на зодиакален знак Стрелец ♐.
Луната в този знак е изпълнена с оптимизъм, с енергийния си потенциал поражда чувство за разширяване на границите, за да бъдат постигнати целите.
В този градус на знака е Изидис – звезда от втора величина с природата на Марс и Сатурн, свързвана с внезапни атаки, с опасност от падане отвисоко. Опасност във въздуха и полети. В съвпад с Луната има опасност от клевета и невинно попадане в затвора, тоест човекът ще бъде виновен без вина. В хороскопа на Пълнолунието, построен с координати на българската столица, Луната управлява неговата най-висока част, по която са държавната власт и правителството, премиерът. Пълнолунието попада във финансовия дом втори и ще осветли теми, свързани с парите, където има още възможности. Юпитер е планетата, която управлява знака Стрелец, а тя е в точен съвпад с Венера в този момент. Двете благотворни планети се свързват в последния градус на Телец, известен като "градус на фалита", в сектор на хороскопа, по който са дългове, кредити, чуждите пари.
Тъй като Слънцето е в знака Близнаци ♊ , трябва да се обърне внимание на новините, както и на идеите, които идват. Периодът на Пълнолуние е време на жътва и проявление на миналите намерения. Това, което е посято преди, може да се пожъне по време на тази Луна. Шест месеца по-рано, на 13 декември 2023г. имаше Новолуние в Стрелец и намерения, мисли и действия тогава, по някакъв начин са свързани с това, което ще се види, ще е отразено в настоящата пълна фаза на Луната.
В хороскопа на настоящето Пълнолуние в Стрелец, планетата Плутон заформя хармонични аспекти със Слънцето и Луната, и това е благоприятно време за трансформиране на всеки аспект от живота, за прераждане. Планетата попада в най-ниската част на хороскопа, свързана с територията на страната, с народа. Плутон от своя страна се свързва с подземните ресурси, с голямата власт и големите пари. Планетата е в ретроградна фаза на движение, което отправя поглед назад, към отминали дълбоки промени във властта и финансовия сектор. При ретроградната фаза, както и при Пълнолуние, са възможни корекции, за да се приключат благополучно нещата, започнати преди време.
Знаците, които ще се възползват най-много от Пълнолунието в Стрелец, са Овен ♈, Лъв ♌, Везни ♎ и Водолей ♒. Ако имате Слънце, Луна, лични планети или домови куспиди в рождената си карта, които са близо до 3 градуса в тези знаци, може да очаквате хармонично влияние.
Най-силно влияние от лунния период може да очакват притежателите на Слънце, Луна и планети близо до 3-ти градус на Стрелец ♐ или Близнаци ♊. Родените на 22-ри, 23-ти и 24 май през настоящата година ще продължат постепенното развитие на неща, които са започнали много преди това, ще почувстват стабилност и добият самочувствие, ще получат шанс да натрупат опит и ценни знания, които ще бъдат полезни за по-нататъшно развитие. Не трябва да очакват или предприемат радикални промени през годината до следващия рожден ден, защото сега са в период на утвърждаване и стабилност на нещата, започнати преди време.
А какво влияние ще оказа Пълнолунието в Стрелец на всеки един от нас, зависи изцяло от това в кой сектор попада и какви аспекти сключва с личните планети, светила и главни оси на рождения хороскоп. Като цяло, влиянието на това Пълнолуние се простира до настъпването на Новолунието в Близнаци на 6 юни 2024г.
За повече информация, относно предлаганите астрологични услуги, изпратете съобщение в страницата VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар