За любителите на модерната Астрология

петък, 3 декември 2021 г.

Слънчево затъмнение в Стрелец

 Новолунието на 4 декември 2021г. в 12°12′ Стрелец е пълно слънчево затъмнение от серията Сарос 5S. Много радостно и щастливо семейство на затъмнения. Добри новини, влюбване, кулминация на едно радостно преживяване по някакъв начин. Може да се очаква, че ползите, които се появяват в живота на човек под влиянието на това семейство от затъмнения, ще продължат и след края на затъмнението. От това семейство затъмнение е имало последно на 23 ноември 2003г.
Пълното слънчево затъмнение ще продължи почти 2 минути и ще бъде видимо само в Западна Антарктида. Част от Южна Африка ще наблюдава частично слънчево затъмнение.
Слънчевото затъмнение е точно като обикновено Новолуние, когато Луната минава между Земята и Слънцето, но е по-мощно. И за разлика от обикновеното Новолуние оказва влияние за повече от месец, до следващото затъмнение, което ще е на 30 април 2022г. Точното време на Новолунието за българската столица е 09:42ч. В хороскопа, построен за този момент и място, затъмнението попада в дома на груповата дейност, на обединенията и съюзите, приятелствата. В непосредствена близост е планетата на комуникацията Меркурий. Новолуние в съвпад с Меркурий (2°51′) поставя фокуса върху нашето мислене, общуване и пътуване на къси разстояния. Този аспект ще донесе много срещи, кореспонденция, социална активност, нова информация, нейната обработка и вземане на решения. Това е добро време за споделяне на идеи, правене на планове, покупка и продажба, преговори и среща с нови хора.
Най-точният аспект на Новолунието е куинконкс с Уран, което може да ви направи нервни, напрегнати и тревожни. Може да ви е трудно да се отпуснете, тъй като интуицията ви се променя или предстои някаква драма. Натрупването на електрична енергия в тялото ви може да се почувства вълнуващо, но и малко страшно. На мене поне ми е страшно мравучкането в крайниците, което усещам докато пиша. Затъмненията оказват влияние часове преди да се случат, имайте го предвид.
И понеже планетата Уран се свързва с неочакваните и резки промени, то затъмнението може да ги отключи. Нещо неочаквано може да ви принуди да промените рутината, поведението или плановете си. Необходима е корекция, независимо дали сте принудени да правите промени или експериментирате и сами намирате различен път напред. Така че бъдете гъвкави и много предпазливи, особено по отношение на поемането на рискове. И тук на помощ идва хармоничният аспект със Сатурн, който оказва заземяващо влияние и намалява обезпокоителния ефект на Уран. Този аспект носи предпазливост, търпение, постоянство и професионална етика. Така че това е отлично затъмнение за постигане на целите ви и за изпълнение на сериозни или трудни задачи. Ще бъдете решени да постигнете практически резултати и да не правите грешки. Може да спечелите доверието и уважението на другите, особено на авторитети, като родители, учители или шефове. По принцип това е време за упорита работа и ще имате усещане, че губите време, ако се отпуснете или купонясвате.
Новолунието и слънчево затъмнение на 4 декември 2021г попада до фиксираната звезда Растабан. Звезда от трета величина, която има природата на Сатурн и Венера. Склонява към грабеж, често се среща при джебчии, обирджии, които проникват през прозорците. Или дава двойственост: човек може да бъде честен, но все пак престъпник или обратно- привидно добър, благороден човек, но пълен негодник. С тази звезда се раждат мошеници и авантюристи, склонни към неочаквани прояви. Звездата стимулира способността за клептомания, правейки пари по неспечелен начин. Ами това е положението- внимавайте! Както се казва в народната поговорка "Не всичко, което блести, е злато."
Персонално какво влияние ще окаже затъмнението, зависи къде попада и какви аспекти сключва в личния хороскоп.

За повече информация относно предлаганите астрологични услуги изпратете съобщение в страницата VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар