За любителите на модерната Астрология

четвъртък, 2 декември 2021 г.

47-мо Народно Събрание


 

На 3 декември 2021г. в 9ч. се свиква 47-мото Народно Събрание в България, град София. Астрологичната карта, построена за този момент отразява събитието при каква звездна обстановка се случва, как ще протече и колко ще продължи. Наблюдавайки картата съм скептично настроена, относно неговата продължителност и ефективност. Свикването се провежда в 29-ти лунен ден, когато Луната се скрива в сянката на Земята. Символът на този лунен ден е "Октопод". Наричан е още сатанински ден, вероятно заради мрака- това са часовете непосредствено преди Новолуние. И не е добро време за начинания, независимо от какво естество. Налице е спад на жизнените сили, хората са тревожни и нервни, склонни да попадат в капана на илюзиите; има предпоставки за катастрофи, затова е нужно повече внимание на пътя. Събитието се случва ден преди пълното слънчево затъмнение, което ще разгледам в отделна публикация.
Свикването на 47-мо НС се случва в петък- ден на Венера и в час на Меркурий. Това е хармоничен ден и час, подходящ за делова работа, но... Луната е "без курс"- не предстои да сключва никакви аспекти докато се намира в Скорпион, а отделно от това в този знак се намира в падение. Луната в подобен вид астрологични карти представлява народа, територията на страната, а в случая управлява заключен знак в дома на партньорствата. Тази позиция красноречиво показва затрудненото положение, що се отнася до сформиране на хармонично работещи партньорства, които да обхващат всички народни представители, излъчени от гласоподавателите. И по този начин гласът на голяма част от народа няма да бъде чут, няма да участва на равни начала в политическия живот на страната. Последният аспект на Луната, който е сключила преди да премине в позиция "без курс" е квадратура с Юпитер, който е владетел на хороскопа. Юпитер е управител на знака Стрелец, където попада изгряващият знак, тъй нареченият Асцендент. Този напрегнат аспект ясно показва несъгласието на една голяма част от народа с формирането на поредното НС, поставяйки в изолация техните народни представители, което не е редно и няма да доведе до добър край страната.
Картата много добре показва и основната им цел- Венера, която е управител на знака Везни, където попада най-високата точка на хороскопа МС –Медиум цели, се намира в съединение с Плутон в дом първи. Венера са парите, а Плутон- големите пари, свързани с подземния свят. С това не казвам нищо ново, разбира се, само го посочвам като нещо очевидно.
Венера, управител на МС в първи дом показва също, че и този път НС ще се управлява от жена, вероятно представителка на знак Козирог, която разполага с много власт и подкрепа на съюзи и обединения- както отбелязах вече, Венера е в съединение с Плутон (големите пари, също и голяма власт) и управлява дома на групи, обединения, съюзи- 11 дом в хороскопа.
Нептун в началото на дом 3 показва неясно и мъгляво общуване, размито в илюзии, лъжи и сплетни. Комуникацията и документацията ще е в този порядък - измами, волни или неволни, ще липсва яснота и точност при общуване и договаряне, въпреки че Нептун вече излезе от ретроградната си фаза. Ретрограден обаче е Уран , който управлява дома на финансите и се намира в дома, свързан с народа и територията на страната. Това предвещава трусове във финансовата област, липса на стабилност- планетата е в напрегнат аспект със Сатурн, другият управител на финансовия сектор в хороскопа, както и на заключен знак в дом първи. Заключеният знак е Козирог, а по него са законите, законодателната власт.
Слънцето управлява дома на чуждите пари, дългове, кредити, намира се в дома на тайните, на скритите неща- ще се теглят скришом кредити, партньорствата ще са формирани в кулоарите на властта с тази цел- Слънцето символизира царя, шефа, в случая президента. Слънцето "изгаря" Меркурий, а партньорствата и банките са представени в тази карта от Меркурий, както и съда, юридическите инстанции, чужденците. Ежедневието и здравеопазването също ще са подчинени на тази еднолична власт, която го "изгаря" - Меркурий е на отстояние по-малко от 3 градуса от Слънцето, което го поставя в позиция на "изгоряла планета", невидима е и остава непроявена.
Асцендентът (АС) попада върху фиксираната звезда Елтамин, която сформира "оста на икономическите кризи". На тази тема може да се запознаете с доклада на Кирил Стойчев
Но да се върнем на картата на 47 НС, , чийто управител Юпитер е в сходящ напрегнат аспект с Марс, който управлява най-ниската част на хороскопа- народа и територията на страната. Това е разрушителен аспект - човек използва силата на колектива и общественото съгласие, за да задоволи страстите си и да се прослави. Готови са да водят свещени войни, за да спечелят обществено признание за склонността си към насилие. Голямо разхищение, злоупотреба с чужди средства. Религиозен и социален фанатизъм, участие в политически спорове, екстремизъм. Склонни са към лицемерие, прикриване на истинските причини за своите действия. Този аспект ще е точен след по-малко от 3 градуса, случва се във фиксирани знаци и домове, което означава, че до 3 месеца ще настъпи разрухата на това НС.
Не искам да съм лош пророк, но това показва астрологичната карта на събитието. 
Ще поживеем и видим!
 
VictoryAstro

Няма коментари:

Публикуване на коментар