За любителите на модерната Астрология

неделя, 5 март 2023 г.

Пълнолуние в Дева

 

 

 На 7 март 2023г. в 14:40ч. Луната достига своята максимална пълнота в 16°40' на зодиакален знак Дева.
Пълнолунието през март се нарича Луната на враната от някои индиански племена. Нарекли са я така на ранната пролет и пробуждането на природата, гарваните се завръщат.
При всяко едно Пълнолуние емоциите и инстинктите достигат своя връх. А сега ще са подсилени покрай напрегнатата конфигурация "Тау-квадрат", която образува с планетата Марс. Но най-точен аспект настоящето Пълнолуние сключва с Уран – планетата на неочакваните и непланирани промени. Може да има липса на емоционална стабилност, което да доведе до промени в настроението. Очаквайте неочакваното, тъй като аспектът между Луна и Уран предполага обрат в последния момент, в края на този лунен цикъл. При всяка една лунация в аспект с Уран е трудно да се направят точни предположения какво да се очаква. Едно е сигурно, че ще е видимо развитието на започнатото около Новолунието на 20 февруари, тази година. И ако е необходимо, да се нанесат корекции, преди да се завърши започнатото. Дева е аналитичен знак, присъщо за знака е да изпипва в детайли нещата. Пълнолунието в този знак може да извади на показ разкрития с най-дребни подробности. Пълнолунието в този знак и градус съвпада с фиксираната звезда Мизар, която е с природата на Марс. В мунданната астрология тази звезда влияе на масите, свързва се с катастрофи, големи пожари и трагедии.
В астрологичната карта, построена с координати на българската столица, Пълнолунието попада във финансовия сектор. Ще постави акцент на темите, свързани с притежанията – на пари, на материални и морални ценности. Девата е земен знак, а характерните черти са прагматизъм, разум и аналитичен ум, стремеж към съвършенство и изпипване на детайлите. Луната в Дева повишава раздразнителността, хората стават критични и невъздържани в оценките. Нужна е мъдрост, за да се избегне негативното влияние на Марс в Близнаци, което може да провокира дребнава отмъстителност и постоянно мърморене.
Ocнoвнoтo пpeдимcтвo нa Пълнoлуниeтo в знaк Дeвa e пpaгмaтичния пoдxoд към живoтa. Toвa e нaй-дoбpoтo вpeмe дa пoдpeдитe нeщaтa пo дoкумeнти, дa paзpeшитe тeкущи пpoблeми, да въведете ред в къщата – всяко нещо да си е на мястото. И не само нещата, а също мислите и емоциите. Може да възстановите реда в онези места и области от живота, където няма такъв, където всичко е хаотично. Както и да се отървете от вредни за здравето навици, да изчистите организма си и допълните ежедневието с природосъобразен начин на живот.
Дните след Пълнолуние не са подходящи за нови начинания, а за довършване, за приключване на дейности, започнати по-рано. Пo-дoбpe e дa нe зaпoчвaтe нoви пpoeкти и дa нe cмeнятe paбoтaтa. За нови начинания подходящ период е след Новолунието на 21 март, което се води енергийно най-мощно за годината, тъй като знакът Овен е първи в Зодиака. Освен това е прието за Новолунието в Овен, че бележи началото на астрологичната година.
Конкретно как ще се прояви Пълнолунието в Дева при всеки един от нас, зависи от това къде попада в индивидуалния хороскоп и какви аспекти сключва с личните планети. 
 
За повече информация, относно предлаганите астрологични услуги, изпратете съобщение в страницата VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар