За любителите на модерната Астрология

неделя, 14 юли 2024 г.

ИСПАНИЯ – АНГЛИЯ Финал Евро 2024

 


Нека разгледаме астрологично предстоящия финален мач между отборите на Испания и Англия. Има и такъв дял, наречен "Спортна астрология", с методите на която може да се осъществяват прогнози. И не само за футбол, а за всякакви турнири и спортни двубои.
Построява се астрологична карта за мястото на провеждане на състезанието и за точния час на започване. Така изглежда астрологичната карта за предстоящото дерби между отборите на Испания и Англия на 14 юли 2024г. в 21ч., местно време, стадион "Олимпиащадион" в Берлин. В този вид карти отборът, който е гост се разглежда по Десцендент, а домакините по Асцендент. Когато и двата отбора играят на чужд терен, тогава се приема за символичен домакин назованият първи отбор, описан от Асцендента. В случая това е отборът на Испания, който първи приключи полуфиналния мач и записа името си начело в обявеното финално дерби.
Отборът на Испания е представен от Сатурн в Риби, разположен в техния втори дом на материалните и морални ценности. Отборът на Англия е по Десцендент в зодиакален Рак, което описва и цвета на екипите им в бяло. Англия са представени от Луната в Скорпион, разположена в техния трети дом. Луната в зодиакален знак Скорпион се намира в падение, освен това предстои да извърши напрегнат аспект с планетата управител на МС (Медиум цели) за англичаните, а това е Венера в Лъв. МС е най-високата точка в хороскопа, високата цел към която се стреми всеки един.
За отбора на Испания планетата управител Сатурн е в разходящ хармоничен аспект с Марс, управител на МС за тях. Отминалият аспект, както и ретрограден Плутон, основен управител на знак Скорпион на МС, показват завоюваната купа в миналото, към което има връщане – Плутон е в техен първи дом. Плутон в първи дом им дава голяма енергия, сила, мощ, воля за победа.
За отбора на Англия ретрограден Плутон управлява най-ниската част. Техният управител Луната е в разходящ (отминал) напрегнат аспект с Плутон, което показва загубата им на техен терен в последния финал на турнира, когато Италия на стадиона Уембли стана европейски шампион след продължения и изпълнение на дузпи.
Но за червените фурии играта също няма да е лесна, представени са от ретрограден Сатурн близо до ретрограден Нептун, а покрай съединението на двете планети в Риби няма да са много концентрирани, бързи и точни. Самата им игра е описана от пети дом с управител Меркурий в първи дом за англичаните, а това означава, че испанците ще играят предимно в терена на англичаните. Началото на пети дом в Близнаци, с планетата на разширението Юпитер върху куспидата (началото) на пети дом – всичко това подсказва много голове. Като някои от тях ще са бляскави – Меркурий е в Лъв. Меркурий е във взаимна рецепция поотделно със Сатурн и с Нептун, което ще компенсира вялото представяне на пръв поглед. Оста MC – IC е във фиксирани знаци, а Близнаци с Юпитер в началото на пети дом навеждат на мисълта, че е възможно да има продължения и се стигне до изпълнения на дузпи.
Луната, която в хороскопа представлява "трите лъва", е в сходящ напрегнат аспект с Меркурий, планетата управител на техния финансов втори дом, това са парите изкарани с техния труд, но може би няма да получат допълнително обещаните пари при победа.
Това, което ме притеснява по тази карта е съединението на Марс, Уран и звездата Алгол с МС на отбора, представен от Десцендент, предполага се на Англия. Алгол на МС се свързва с голяма слава, но често лоша – чрез кръв и убийство на други. Видя се какво се случи вчера при този троен съвпад с МС в рождения хороскоп на Тръмп. По това време Слънцето съвпада с с неподвижна звезда Полукс на 23°32′ Рак, което е предпоставка за удари, пробождания, сериозни злополуки, стрелба, наранявания по главата и лицето, насилствена смърт, обезглавяване. Слънцето символизира краля, президента, а в тази карта е в съединение с Асцендента на Англия.
Но искрено се надявам да не се стигне до подобно развитие, както на терена, така и сред зрителите на трибуните.
По тази карта моето виждане е, че Испания ще спечели Евро 24, но какво ще се случи предстои да видим след броени часове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар