За любителите на модерната Астрология

понеделник, 15 юли 2024 г.

Марс в съвпад с Уран 2024

 

 На 15 юли 2024г. в 17ч. 04' планетите Марс и Уран се подравняват в 26°19′ на зодиакален знак Телец. Марс за около две години преминава през целия зодиак и последно беше подравнен с Уран на 2 август 2022г., само че в различен градус на Телец и при друга звездна обстановка. И ако през 2022г. подравняването им се случи върху северния лунен възел, то сега съвпада със звездата Алгол. Фиксираната звезда Алгол на 26°30′ в Телец добавя решителност, смелост и безстрашие, но увеличава риска от инциденти и агресия. Тази комбинация може да бъде причина за внезапни нападения, военни атаки, експлозии и убийства.
С настоящото подравняване на двете планети започва техният нов цикъл, който ще продължи до началото на следващото им подравняване след две години, но вече в зодиакален знак Близнаци.
В хороскопа, построен с координати на българската столица, двете планети се подравняват в края на шести дом, по който са здраве и здравна система, работата, икономика и нейните отрасли.
По планетата Марс са армията, силовите структури, инженери, машиностроене, спорт и спортисти, хирурзи, травматолози, вирусолози, остри заразни болести.
По планетата Уран са научни открития, експерименти, изобретатели и откриватели, революционери, анархисти, самолети, летателни апарати, информационни технологии и мрежи, IT специалисти, планински върхове, острови, астрономи и астролози.
Съединението на двете планети силно подтиква да се излезе от ограничаващи ситуации.
Марс и Уран отдавна са знак за катаклизми и бунт. Понякога може да се види този манифест на световната сцена като протести или желание за сваляне на авторитетни фигури. И това се видя миналата вечер, покрай покушението на Доналд Тръмп, при когото Алгол попада върху най-високата точка в рождения му хороскоп, а Марс и Уран сега са активирали отреденото му по рождение. На Уран предстои да се подравни с Алгол в началото на октомври, тази година, като ретрограден, и в началото на месец май 2025г. отново директен, но тогава Марс ще е в друг знак.
Първата четвърт на настоящия цикъл е на 15 юни 2025г., когато двете планети са в квадратура – Марс в 28° 54' на зодиакален знак Лъв, а Уран в 28° 54' на Телец. По същото време тогава ще действат квадратите между Юпитер и Сатурн, и Юпитер с Нептун. Квадратурите отприщват мощна енергия, която може да се употреби градивно, ако се насочи правилно, но може и да руши. Марс ще има достатъчно време да осмисли и канализира енергията си в Лъв, където ще се задържи повече от обичайното, тъй като планетата ще е в ретроградно движение от 7 декември 2024г. до 24 февруари 2025г. Кулминацията на настоящия цикъл е на 4 ноември 2025г. когато двете планети ще са в опозиция помежду си. Тогава може да се видят някакви резултати от предприетото тези дни, и ако резултатите не са добри да се нанесат корекции – Уран по това време ще е ретрограден и позволява поправянето на грешки по неговите теми.
Началото на този цикъл се случва непосредствено преди олимпийските игри, а Марс е планетата на спорта. В знака Телец планетата е в заточение, не е в най-добрата си позиция, но в съчетание с непредсказуемата и трудно контролируема енергия на Уран, може да има неочаквани постижения в спорта, които не са традиционни за дадена страна или състезател. Уран, освен да всява смут и носи неочаквани промени, може да бъде неповторим и гениален.
Как би се отразил новият цикъл на Марс и Уран на всеки един от нас, зависи от това къде попада в рождения хороскоп, кои сектори са под управление на двете планети и какви аспекти сключват.
За повече информация изпратете съобщение в страницата VictoryAstro. Конфиденциалността е гарантирана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар